داداش مهرداد واقعا دست درد ئکنه من روی حرف های شما فکر می کنم و نتیجه شو میگم بهتوننقل قول:
Printable View
داداش مهرداد واقعا دست درد ئکنه من روی حرف های شما فکر می کنم و نتیجه شو میگم بهتوننقل قول:
سلام ابجی سحر می خواستم بدونم که این لاجتیک تو صدای بلند به قول معروف کم نمییارهه ،سابش خرخر نمی کنه همین طور بلند گوهاش خرخر نمی کنند و کلا ی توضیح کلی در موردش بدین تا من بهتر بتونم تصمیم بگیرم مممنوووننقل قول:
ابجی سحر اگه میشه قیمت حالx540رو هم بگید ممنووون میشم
خواهش می کنمنقل قول:
ولی موندم شما اسم برادر من که مهرداد هست را از کجا فهمیدی
و اسم خودم فرزاد هست
اره داداش اسپیکر را میشه به ----- یا خروجی هدفون ال سی دی وصل کرد
میگم این c2 که شما خریدن ازش راضی هستین ؟اخه شما اینقدر از این مدل تعریف کردین من تحریک شدم اینو بگیرم.:n02:
داداش فوق العاده است سی 2
من تا حالا 5 تا اسپیکر عوض کردم و همش میکرولب اصل می گرفتم
ولی به جرعت می گم صدای این سی 2 خیلی بهتر از میکرولب هست از لحاظ شفافیت تا اخرین ولوم چون میکرولب تا اخر بلند می کردی صداشون از شفاف بودن خارج می شد
ولی سی 2 بیس خیلی خفن نداره شما اگر بیس بالاتر می خوای مدل سی 3 را بگیر که ساب 8 اینچ و 30 واتی داره و نسبت به سی 2 که ساب 6.5 اینچ و 18 واتی داره بیس عمیق تری تولید می کنه
البته نه این که بیس سی 2 کم باشه نه اتفاقا تمام شیشه های اتاق را می لرزونه ولی سی 3 دیگه فکر کنم شیشه بیاره پایین:n08:
داداش این ویدو هایی از ادیفایر سی 2 که از یوتوب دانلود کردم
سی 2 60 تا ولوم می خوره که تو ویدو ها بیشتر از 30 تا 40 تا بیشتر ولوم نمی دن چون صدای همسایه ها در میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویدو گذاشتم دیگه تصمیم گیری با شما
داداش این ویدو هایی از ادیفایر سی 2 که از یوتوب دانلود کردم
سی 2 60 تا ولوم می خوره که تو ویدو ها بیشتر از 30 تا 40 تا بیشتر ولوم نمی دن چون صدای همسایه ها در میاد
من ویدو گذاشتم دیگه تصمیم گیری با شما
ویدیو ها رو دیدم خیلی جالب بود تاتثیر قرار گرفتمنقل قول: