هرگز يك طرفه به قاضي نريد.شايد نظرتون درست باشه. ميشه دليلتون رو بدونم؟
(مقايسه دو كتاب منظورم هست)
ممنون.
Printable View
هرگز يك طرفه به قاضي نريد.شايد نظرتون درست باشه. ميشه دليلتون رو بدونم؟
(مقايسه دو كتاب منظورم هست)
ممنون.
من هیچ وقت سعی نکردم نظرم رو تحمیل کنم . فقط یه اصل کلی رو گفتم و یک پیشناهاد .مقدمات در همه ی زبونای برنامه نویسی مثل هم .نقل قول:
نوشته شده توسط someone
من هم فرض کردم احسان با حلقه و متغیر و . . . آشناست چون خودش گفته دنبال یه منبعیه که زبان C رو از ابتدا توضیح بده نه مقدمات برنامه نویسی رو.
مقدمه مترجم
نقل قول:
گفته ای از دالامبر ریاضی دان فرانسوی مشهور می گفت "بهترین راه یادگیری هر علم آموختن آن از طریق آثار پدید آورندگان و آفرینندگان آن است"
ضمنا فصل اول کتاب حلقه و متغیر و تابع و... با سینتکس C رو کاملا توضیح داده.
نقل قول:
نوشته شده توسط majix
سلام دوست عزيز.
متاسفم اگه ناراحت شديد. يك مقداري جوابم تند بود مي بخشيد.نظرتون كاملا درسته.
ولي فكر كنم قبول داريد كه پروژه هايي كه در كتاب ريچي وجود داره خيلي سنگينتر از كتاب قمي هست.
و واقعا هم يك سطح بالاتر هم هست. (دو كتاب رو اب هم مقايسه كنيد.)
ممنون
نه عزیز من اصلا ناراحت نشدم.
صادقانه بگم من کتاب جعفرنژاد رو نخوندم بنابراین نمی تونم مقایسه ای بینشون انجام بدم.
البته تعریف کتاب قمی رو هم کم نشنیدم.
خوشحالم که دوستان خوبی مثل شما دارم.
من هم تقریبا در زبان c تازه کارم یعنی در حال آموزش هستم و دارم یاد می گیرم
من که اولش خواستم شروع کنم کتابی که با ترجمه آقای قلزم بود رو تهیه کردم
همونطور someone گفت این کتاب خیلی سنگینه ولی من با علاقه ای که داشتم مطالعه کتاب و تمرین آن در لینوکس رو ادامه دادم
ولی کمی که جلو تر رفتم خیلی سخت شد و دیگه نتونستم ادامه بدم
به همین دلیل یه مدت طولانی دیگه طرف c نرفتم
جدیدا کتاب آقای جعفر نژاد را تهیه کردم
خیلی بهتره
حداقل برای من تازه کار :)
سلام دوستان
من میخوام یادگیری برنامه نویسی رو شروع کنم از چه زبانی شروع کنم بهتره ؟ ضمنا من مقدمات برنامه نویسی رو هم بلد نیستم لطف کنید راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط shima_63
شما بهتره از Pascal شروع کنین چون یک زبان ساخت یافته ی قوی و کامله و همچنین خیلی راحت چون یک زبون سطح بالاست یعنی به زبان انسان نزدیک تره
ممنون هم از اموزش و هم از راهنماييهاتون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط salman_sh
من کتاب اقای جعفرنزاد قمی را یک بار خوندم و به نظر من خیلی کتاب مناسبیه و حرف شما ممکنه در مورد دیگران صدق کنه ولی در مورد ایشون که بیش از بیست کتاب برنامه نویسی ترجمه کرده نمیتونه درست باشه