مادربرد قویتر از این هست که pci expres3 هم داشته باشه؟
Printable View
مادربرد قویتر از این هست که pci expres3 هم داشته باشه؟
بله! 1 میلیون تومن پول اون مادربرده! مادربرد های رده ی متوسط تا حرفه ای AMD از PCIE3 پشتیبانی نمی کنند!نقل قول:
PCIE3 نقش پهنای باند کارت گرافیک رو داره که تفاوتش برای شما در گیم محسوس نیست!
اما در اینتل مادربرد های سطح پایین دارای این اسلات هستن که باز هم میگم تفاوتشون زیاد نیست.
سلام
سیستمی که حسام پیشنهاد داده از سیستم خودتون خیلی ضعیف تره هم از لحاظ پردازشی هم از لحاظ گرافیکی منم توصیه ام مثل علیرضا اینه که از چیپ z77 استفاده و گرافیک هایی که پیشنهاد شد
با تشکر از نظرات دوستان همون سیستم اینتلی بایک گرافیک قوی که علیرضا گفت انتخاب میکنم فقط چیپ z77 اگه میشه مادربرد معرفی کنید
از نظر پردازنده شاید.نقل قول:
اما از نظر پردازش های گرافیکی کاملاً بر اون سیستم سوار هست!
اگر قصد ایشون گیم و یا پردازش های گرافیکی باشه، بدون شک پلتفرم AMD حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت و کاملاً از HD 7770 بهتر خواهد بود!
خب پیشنهاد من برای برد:.....P8Z77-V LK......با قیمت تقریبی 500 تومن.....و در مورد حسام جان :.....مگه 7770 چیپش AMD نیست جانم؟؟.....گرافیکی که شما پیشنهاد دادی 6670 بو درسته؟؟
درسته. خب...نقل قول:
چه تفاوتی بین چیپ سری h و zهست علاقه ای به اورکلاک کردن ندارم
اصلی ترین تفاوت در پتانسیل اورکلاکشون هست و سری Z برای اورکلاک هست و سری H برای مولتی مدیا، خانگی و گیم.نقل قول:
سری H حدود 400 هست مادربرد هاش.
باز هم میگم که سیستم با مانیتور با بودجه ی 2 و 700 ، بهتر از AMD پیدا نمیشه و هرگز اینتل بهتر نخواهد بود!
من خودم عاشق انویدیا هستم! اما بعضی مواقع شخصاً تسلیم هستم در برابر AMD.
فرقشون تو مدارات تغذیه سی پی یو و..... است که چیپ Z77 بهتر از H77 هست و تفاوت بعدی در مورد CROSS/SLI کردن کارت هاست که Z77 این قابلیت رو داره