سلام اقای معانی عزیز
نقل قول:
1- اوناییکه راس امورن تبحر و دانش کافی در این زمینه ندارن
2- در طول این 2 سالی که من اینجا میومدم همیشه در بخش دانش افزایی درجا زدن
3- برای ارتقا سطح کیفی اون تلاش نکردن که البته اونم به نوعی وابسته میشه به گزینه های 1 و2
1 بنده و بقیه هیچ وقت ادعایی نداشتیم که ما خداییم و ... منم این جا در حال یاد گرفتن هستم
2 چرا کار هایی دوستان انجام دادند که منم ازشون استفاده کردم
3 بدون شک 10 دوره مسابقه و تاپیک عکس های منتخب و ... تلاشی برای بهبود بوده ، نتیجه هایی هم داشته که قابل بحث هست
نقل قول:
مجموعه این عوامل باعث شده در این مدت یک نگاه سرگرم گونه به مقوله عکاسی صورت بگیره که یکی از معایب اصلی اون اینه که اندک اندک باعث میشه از میزان شوق به عکاسی کاسته بشه
میشه گفت بیشتر عزیزانی که این جا فعالیت میکنند نگاهشون به عکاسی از روی علاقه هست و نه یک شغل حرفه ای
ما برای همین مسابقه جامع خیلی فکر های بزرگی داشتیم ، مثل ادیت عکس از طرف شرکت کننده ها، اما پتانسیل و کشش فعلا در اون حد نیست ، این واقعیت رو هم باید قبول کرد
نقل قول:
وقتی بحث مسابقه به وسط میاد بحث انتخاب عکس توسط داوران است
آیا در این سایت افرادی با دانش عکاسی بالا وظیفه داوری عکس ها را به عهده دارن
فک کنم قبلا هم گفتم ، توی این مسابقه جامع هیچ داوری صورت نگرفته ، بدون شک مثل مسابقه های عادی دوره بعدِ مسابقه جامع داوری خواهیم داشت
بله دوستان داورها دانش کافی رو دارند
نقل قول:
ضمنا هدف گذاری مسابقه باید در چنین فروم هایی که شرکت کنندگان اون بیشتر آماتور هستند باید حول دو محور اساسی باشه
1- افزایش علاقه مندی به عکاسی
2- افزایش میزان دانش عکاسی
مسلما همینه ، و من فکر میکنم تا حدی هم موفق بوده ، البته با اون جایی که باید باشه فاصله داره
نقل قول:
راه کار برای رسیدن به این اهداف هم برگزاری چند دوره مسابقه به صورت آزاد بدون موضوع خاص هستش تا در چند مرحله پیاپی
میزان شرکت کننده ها افزایش پیدا کنه و بالا بودن تعداد عکس ها تنوع رو بالا ببره
دقیقا چیزی که بنده هم مدتی هست بهش رسیدم همینه که مسابقه جامع همه موضوع هاش باید ازاد باشه
یه انتقادی از شما دارم ، چرا با یه بحث ساده با یکی دیگه از کاربرها از مهم ترین فاکتورتون دور شدید ؟ ، چرا دیگه این جا فعال نیستید و مثل قبل داشته هاتون رو با بقیه تقسیم نمیکنید ؟