نقل قول:
وقتی اشکالات ریز و درشت از ماموریتهای تخیلی آپولو آنقدر زیاد شد وتعداد منتقدان ماموریتهای آپولو رو به فزونی گذاشت، NASA حربه جدیدی اختراع کرد . ادغام جریان رو به گسترش یوفوها با سفرهای آپولو به ماه! ودر نهایت دو دستگی میان منتقدان سفرهای آپولو.
اینکار به منظور منحرف کردن توجه منتقدان از اصل قضیه بود. جریان خیلی ساده و با کمک چند شایعه – حدس و گمان- عده ای قصه گو و چند شاهد ناشناس شروع شد.
قصه این بود:
آپولو ها نه تنها به ماه رفته اند بلکه در این سفرها یوفو ها را دیدند وفهمیدند که ماه پایگاه فضایی نژادهای بیگانه است! و ماه اصلا قمری مصنوعی است که بیگانگان ساخته اند! و دلیل بازنگشتن آمریکا به ماه هم همین است! و البته عده ای پا را فراتر گذاشته و داستانهای خنده دار آپولو 18 را مطرح کردند! خیلی راحت با استفاده از علاقه میلیونها نفر به تمدنهای فضایی قصه سفر به ماه را در ذهن ها جا انداختند. در نتیجه آنان که به یوفو و نژادهای فضایی باور داشتند برای استناد به صحت گفته های خود متکی به ماموریتهای آپولو به ماه شدند. به این ترتیب شکی نیست که آپولو به ماه رفت چون ثابت می کند فضایی ها وجود دارند. به همین سادگی!
این چیه؟ مطلب علمیه؟ داستانه؟ ماموریتهای آپولو با یوفوها اثبات شدن و جا افتادن!؟ کی به کیه هر چیزی دلتون میخاد رو انشا کنید...الان اونهایی که سفر به قمر زمین در دهه شصت و هفتاد رو قبول دارند به یوفو معتقدند؟ چطوری آمار گرفتید؟
خوب یک داستان مینی مال هم من به رشته تحریر دربیارم!:
یوفوها بعنوان پدیده از هوش فرازمینی توسط کسانی راه افتاد که به توانایی خروج انسان از زمین باور نداشتن ، اونها اینطور استنباط کردن که ناسا به دنبال اینه که این سفرهای بیگانگان رو ماست مالی کنه... و اعتقادات و جو عمومی رو به سمت خروج انسان از زمین ببره تا اذهان از فضاییها منحرف بشود...
آمار انجمن نجوم هم نگاه کنید اکثر کسانی که به یوفو اعتقاد دارند به به سفرهای ماه بی اعتقادن...
به همین سادگی!
چطوره؟ وقتی مدرک و سند نیاز نباشه، من هم طبع خوبی دارم برای نوشتن و تخیل آزاد...
نقل قول:
تایپیک سفر به ماه رو رها کردم چون بیشتر از اینکه شاهد استدلال باشم شاهد توهین بودم.
نه جانم تنها کسی که توهین کرد شما بودی، درجه تسامح و تساهل و منطق که برای عقاید و توهینهای شما به کار گرفته شده بین کاربران وب فارسی کم نظیر بود و من تبریک میگم به کسانی که در اون تاپیک فعالیت کردن و از کوره در نرفتن...
صفحات آخر(33 و 34) این تاپیک بجز چند خط که به منابع مطروحه از سمت شما پرداخت صرف استدلال بود نه علاقه به پرداختن به شما، که شما هم رها کردید..
این که عقیده مذهبیون افراطی ممکنه با سفرآپولو خدشه دار بشه ربطی به اسلام نداره! این موضوع بیشتر به مسیحیت بنیادگرا برمیگرده حتی!
این حداقلهایی است که به دنبالشون هستید؟
نقل قول:
حال چه شده که دولت آمریکا ناگهان و پس از گذشت دههها از این مرکز سری پرده برداشته است؟ سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا نه تنها نام این مرکز را برملا کرده بلکه از برخی فعالیتهای آن گفته، محل آن را هم روی نقشه نشان داده است!
یک روندی هست برای خارج کردن موضوعات و اسناد از طبقه بندی...
برای مثال و موارد مشابه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اثر تلاشهای آپولوناباوران نبوده اگر دنبال این استنباط هستید...در مطلب توضیح داده شده:
نقل قول:
سند محرمانه ۱۹۹۲ سی آی ای درباره تاریخچه برنامه یو-۲ ابتدا در سال ۱۹۹۸ چاپ شد اما بسیاری از بخش های آن سیاه شده بود.
بسیاری از جزئیات سیاه شده آن در ماه جاری پس از درخواست گروه آرشیو امنیت ملی در دانشگاه جورج واشگتن در شهر واشنگتن فاش شد.
گریگوری پدلو و دونالد ولزنباخ نویسندگان آن سند می نویسند: در آن زمان، هیچ کس باور نمی کرد که پرواز سرنشین دار در ارتفاع فراتر از ۶۰ هزار فوت ممکن باشد، بنابراین کسی انتظار دیدن شیئی در این ارتفاع در آسمان را نداشت.
درخواست اولیه برای افشای بخش های سیاه شده سند در سال ۲۰۰۵ ارائه شد و چند هفته قبل تحویل دانشگاه جورج واشنگتن شد.
حتی یک اپسیلون ربط به ماموریتهای آپولو نداره این مطلب.