نه ك750 بگير بهتره
Printable View
نه ك750 بگير بهتره
كا 750 بنظر من بهتره
به نظر من اين دو تا گوشي تو امكانات
تقريبا باهم برابرند و برتري انچناني نسبت به هم ندارند
شما ببين از قيافه كدوم خوشت مياد
همونو وردار
ولي دوربين ك750 اتوفوكوس داره درنتيجه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صداي ك 750 هم از اون خيلي بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ك750 240 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وي 3 ايكس 300 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ك750 بگيري 60 تومن رو ميتوني پس انداز كني يا يه رم 1 گيگ و اير فون دبليو 800 بگيري اونوقت ك750 نداري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبليو 800 داري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كجا ميگي صداي k750 خيلي بهتره؟!؟!؟؟!؟! خيالت راحت v3x اگه بهتر نباشه!!!! بدتر نيست! دوربين مبايل به هر حال بيخوده! حداقل فعلا ! كه بخواد ملاك بهتر بودن باشه! غير از كيفيت مكالمه كه بازم اگر v3x بهتر نباشه بدتر نيست!!! مهمترين قسمت يه گوشي(از نظر قابليت فيزيكي) . Keypad! و LCD اون هست. ( به علاوه earphone ) كيفيت LCD در v3x اصلا قابل بحث در مقابل K750 نيست! بيشتر از يك سر و گردن بالاتر از K750 هستش! همينطور كيفيت و قابليت كار با Keypad |(همه ميدونن Keypad K750 طراحي خوبي نداره) . v3x تا 800 تا sms توي حافظش ذخيره ميشه.تنها ضعف v3x باطريشه . 2 روزست. البته با كارهاي من .
در ضمن رزولوشن LCD v3x 320×240 ولي k750 176*220 (يعني نصف )
با خوندن این همه پست به نظر من وی 3 ایکس بهتره
هيچ گروني بي حكمت نيست!نقل قول:
تازه ك750 240 تومنه
وي 3 ايكس 300 تومن :puke:
مرسي دوست عزيز !!
راستي كيفيت earphone v3x چطوره؟؟
نه دیگه از گوشی که خودتون دارین الکی دفاع نکنید پس ن90 چون از همه گرونتره بهتره
کیفیت ال سی دی بهتری داره
طراحی بهتری داره
زود با یه ضربه خورد میشه
از حیث نرم افزاری ناقص تر هست
دوربینش کیفیت مطلوبی نداره +نویز زیاد
تو ک750 هم با یک سری تغییرات تا 1000 تا اس ام اس جا میشه ولی ...
صدای هدفون واسپیکرش هم بهتر نیست .انچنان هم ضعیف تر نیست فرق کیفیتیشون خیلی خیلی کمه
ک750 راحت تر بفروش میره
قطعاتش حداقل تو ایران بیشتر گیر میاد
متاسفانه گوشی های که طراحی پیچیده ای دارند بواسطه تو چشم بودن زودتر خز میشن چون فکوس چشم مردم رو گوشی های تک بیشتره خوب زود هم خز میشه نمونش وی تری ولی 1100 هیچ وقت خز نمیشه مثلا
حالا بهتر شد