واسه بار دهم کاربردهاتونم بگین،از لپ تاپ چه اتظاراتی دارین ؟نقل قول:
Printable View
واسه بار دهم کاربردهاتونم بگین،از لپ تاپ چه اتظاراتی دارین ؟نقل قول:
بالا نوشتم. نرم افزار مهندسی
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
پس اگه فقط کاربردتون نرم افزار مهندسی هستش و کمتر از فیلم و بازی استفاده میکنین،پس نیازی نیست سخت افزار خیلی قوی انتخاب کنین و این پول رو میتونین روی کیفیت تصویر و کیفیت کلی لپ تاپ خرج کنین،البته من نمیدونم رشتتون چیه ولی اگه کاری غیر از رندر کردن و کارهای سنگین گرافیکی بخواین نهایتش core i3 یا core i5 هم کافیه.نقل قول:
ولی با این بودجه من خودم باشم،با درنظر گرفتن شرایط شما سراغ برندهای فرعی نمیرم،البته نمیگم بده نه،اما به هرحال تا وقتی سونی و ایسوس و HP هست،شما بهتره سراغ بقیه برندها نرین،مگر تو موارد خاص و برخی سری ها مثل z500 یا سری گیمینگ MSI،این یه قضیه،
بحث دوم اینه که من فک میکنم HP 4540 لپ تاپ مناسبی باشه،با توجه به اینکه اندازه تصویر واستون مهمه،وگرنه من خودم که مهندس برق هستم به شخصه Asus s200 رو ترجیح میدم،درسته که 11.6 اینچ هستش اما کیفیت ساخت بالایی داره و همچنین رزلوشن HD هستش و اینکه تاچ هستش و تو هم رده های خودش واقعا سخت افزار خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست.
البته لپ تاپ های HP معمولا کیفیت خوبی دارن (تو سری های قبلیش که اینطور بوده) و اصطهلاک کمتری دارن،با توجه به اینکه شما میخواین واستون تا چند سال کار کنه که من بعید میدونم بیشتر از 3 یا 4 سال بشه روش حساب کرد.
ازینورم Acer v3 هم هستش که میگن خوبه،اونم سخت افزارش مشابه همین HP هست،حالا من یه لیستی میکنم،ببین شما خودت نظرت رو چیه
1.HP 4540
2.Lenovo z500 (سی پی یو کمی ضعیفتر اما کیفیت خوب)
3.Asus s200e
4.HP G6
5.asus x450 هزینش یه مقدار بالاتره ولی لپ تاپ پر فروشیه
دیگه این 5 تا از تظرم خوبن،باز خودت میدونی.