مدلی که معرفی کردید ساتا 3 هستش در صورتی که مادربورد من ساتا 2 ساپورت میکند .
دلیل خاصی داره برند سیگیت رو پیشنهاد کردید؟
لطفا هم مدل 500 و هم یه 1 ترا رو پیشنهاد بدید
Printable View
مدلی که معرفی کردید ساتا 3 هستش در صورتی که مادربورد من ساتا 2 ساپورت میکند .
دلیل خاصی داره برند سیگیت رو پیشنهاد کردید؟
لطفا هم مدل 500 و هم یه 1 ترا رو پیشنهاد بدید
مشکلی نیست . هاردی که SATAIII باشه قابل نصب روی مادربرد SATAII خواهد بود .نقل قول:
برای یکترابایتی همانطوریکه قبلاً هم گفتم میتونید ST1000DM003 را بخرید . برای 500GB هم ST500DM002 پیشنهاد میشه . اگر در بازار نتونستید 500GB پیشنهادی را پیدا کنید میتونید از سری قدیمیتر 7200.12 که مدل نامبر آن ST3500413AS هست انتخاب کنید اما توصیه میکنم همان یکترابایت پیشنهادی را بخرید که سرعت و پرفورمنس بهتری دارد . سعی کنید با گارانتی معتبری خریداری کنید .
متاسفانه فروشگاهی که هارد رو ازش خریدم فقط حاضره این هارد رو با هارد توشیبا معاوضه کنه یا اینکه هارد رو به عنوان هارد دسته دوم برداره . چون من نمی تونم صبر کنم تا هارد از گارانتی برگرده و دیگه هم خاضر نیستم از برند وسترن هارد بخرم . هارد های توشیبا رو با گارانتی یه ساله هماهنگ و بیمه یه ساله ایران به همون قیمت بهم میده . حالا هارد های توشیبا کیفیت خوبی دارن؟ اونجور که من دیدم rpm 7200 و buffer 64 بودن
بعضی اوقات یک نفر در موقعیتی قرار میگیره که مجبوره شرایط تحمیلی طرف مقابل را قبول کنه ، توشیبا هم از برندهای معتبری هست و فکر نمیکنم مشکلی از بابت کیفیت داشته باشند . مشکلی که برای هارد وسترن شما اتفاق افتاد را نمیشه به تمام مدلهای وسترن تعمیم داد و تولیدات وسترن را به پایین بودن کیفیت متهم کرد . خرابی هارد دیسکها علتهای مختلفی میتونه داشته باشه ، کارکردن طولانی مدت در شرایط نامساعد مثل گرمای زیاد ، نوسانات ولتاژی ، پاور نامرغوب ، ضربه و خیلی موارد دیگر میتونه باعث خرابی هارد بشه .نقل قول: