توي مقاله به خوبي توضيح داده شده ( البته با عكس ! )
شما كجاش را مشكل داريد ؟
Printable View
توي مقاله به خوبي توضيح داده شده ( البته با عكس ! )
شما كجاش را مشكل داريد ؟
من تست كردم نشد ميشه لطف كنيد يه ايزو كم حجم براي نمونه بزاريد دانلود كنيم اگر اتورانش با مالتي مديا بيلدر باشه بهتره
اگر لطف كنيد هم ايزو اورجينال رو بذاريد هم تغيير يافته ارو خيلي خوب ميشه
ممنون مهدي جان.
درستهنقل قول:
من تست كردم نشد ميشه لطف كنيد يه ايزو كم حجم براي نمونه بزاريد دانلود كنيم اگر اتورانش با مالتي مديا بيلدر باشه بهتره
اگر لطف كنيد هم ايزو اورجينال رو بذاريد هم تغيير يافته ارو خيلي خوب ميشه
اگه اینجوری باشه خوبه
راستی ، فایل های Iso رو با چی میسازن؟
دیدم نرو ازش پشتیبانی میکنه موقع رایت ، ولی هیچ کجاش ندیدم که iso بسازه
من براتون گذاشتم ...
براي ساختن ISO ميشه از nero استفاده كرد . ( به جاي رايتر بايد Image Recorder را انتخاب كنيد )
منتهي شما براي اين كارها از UltraISO استفاده كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدي من فايل Modified رو كه بالا دادي روي سيدي رايت كردم (با nero ) ولي بعد از رايت نه پوشه test مخفي بود و نه فايل متني داخلش.لطفا بگوييد اشكال كار در كجاست آيا من در رايت فايل iso اشتباهي مرتكب شده ام؟
سلامنقل قول:
قا مهدي من فايل Modified رو كه بالا دادي روي سيدي رايت كردم (با nero ) ولي بعد از رايت نه پوشه test مخفي بود و نه فايل متني داخلش.لطفا بگوييد اشكال كار در كجاست آيا من در رايت فايل iso اشتباهي مرتكب شده ام؟
ايشون كه پوشه رو مخفي نكرده بودن ...!!!
در اين ايميج فقط ISO خراب شده و پوشه مخفي نشده ...!!!
راستي چرا رايت كردي در درايو مجازي اون رو مي ديدي ...!!!
اصلاً اين مقاله براي خراب كردن قسمت ايزو است ..!!
---------------------------------------------------------------------------------
مهدي جان !!
مي توني واسه مخفي كردن پوشه ها يه آموزش بنويسي البته جوري مخفي بشه كه ايزو باستر فقط با تنظيمات خاص اون رو نشون بده ...!!!
من با WINHEX يه كارايي كردم ولي همش ايميج خراب مي شد و اتوران مسير رو پيدا نمي كرد ؟؟؟!!!
مهدي جان!!
منتطريم
آخه من كه مقاله ارو خوندم درباره روش مخفي كردن توضيح داده بود حتي با عكس هم نشان داده بود كه پوشه Empty بود.
ببینید ! در این مقاله ، روشی را به شما یاد داده که قسمت Iso را خراب می کنه و باعث میشه که در IsoBuster نتونید ISO را استخراج کنید .نقل قول:
نوشته شده توسط hakhamanesh
این یک روش مخفی کردن هست . اما شما نباید این ترفند را به تنهایی استفاده کنید ;)
این ترفند ، فقط ISO را خراب می کند ، نه Joliet را ...
این مال چند وقت پیش بود . چون این ایراد را داشت ، من جایی ننوشتم و الان هم یادم نیست .نقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
من بیشتر هدفم این بود که IsoBuster از کار بیفتد .... چند تا چیز هم پیدا کردم که مشکلات زیادی داشت . مثلا : خراب شدن image ـ عدم سازگاری با CDRom هایی چون Asus و LG و ...
اگر چیز جدیدی پیدا کردم ، حتما می نویسم ...
با تشکر ـ مهدی :)
سلامنقل قول:
این مال چند وقت پیش بود . چون این ایراد را داشت ، من جایی ننوشتم و الان هم یادم نیست .
من بیشتر هدفم این بود که IsoBuster از کار بیفتد .... چند تا چیز هم پیدا کردم که مشکلات زیادی داشت . مثلا : خراب شدن image ـ عدم سازگاری با CDRom هایی چون Asus و LG و ...
اگر چیز جدیدی پیدا کردم ، حتما می نویسم ...
مهدي جان اگه به نتيجه رسيدي ما رو بي نصيب نذاري ...!!!
منتظيريم ...!!!
منم اگه چيزي رو پيدا كردم خبر مي كنم ....
باي
IMMORTAL CRACK3R