اولش که از فاکتور نکردن شروع کرد گفت فلان خرید که مال خودت بود فاکتور نزدی اما سیستم قابلیت گزارش فاکتور داشت رفتم دقیقا همون فاکتورو کشیدم بیرون بعد گفت پول ندادی بعد گفتم دقیقا پول چون اخر شب بود دادم دست خودت فلانی هم شاهده بعد گفت بازم بار بود تو نزدی گفت یه هفته برو ما بررسی کنیم گفتم نمی خوای برات کار کنم چرا بهانه می گیری من دیگه اصلا نمی یامنقل قول:
بعدم که دی وی آر بالا پایین کردن اون قضیه اول که اصلا فراموش شد همون یه فیلم در اومد خبر می رسه می گن این هر ماه داشته یکی دو میلیون از ما می زده :n04: سیستم نرم افزار فروشگاه مارو ه ک کرده :n04: دی وی آر ه ک کرده فیلم نگیره :n04: 2 سال اینجا کار کرده ( 1 سال دقیقا اونجا بودم) یکی 2 میلیون برا 2 سال با تخفیف ویژه برام 40 میلیون محاسبه کرده :n01:
البته منم نمی دونم این 40 تومنو از کجا در اورده اما طبق حرفایی که به گوشم می رسه فکر کنم همونجوری بش رسیده
خو من که انقدر خطرناک بودم چرا زنگ نزدی 110 بیاد منو ببره
خودشم می دونه داره چرط پرت می گه یک چیزایی داره می گه به بچه بگی خندش می گیره
نمی دونم فکر کرده با بچه طرفه می ترسونمش تیغش می زنم یا عقل خودش واقعا نمی رسه نمی دونم والله
می گفت امروز ازم شکایت می کنه فرصتم دیگه تموم شده :n02: راسی اگه شکایتی ثبت بشه هم برا شاکی هم برای متشاکی اس ام اس میاد درسته؟
الان فقط تمام ترسم اینه پاپوشی چیزی برام درست کنه شاهدای دروغی برام ردیف کنه:n03: