ممنون.چطوری حلش کنم خب؟
با لپ تاپ و وایرلس وارد میشه ولی با لن نمیره...
خستم کرده :(
Printable View
ممنون.چطوری حلش کنم خب؟
با لپ تاپ و وایرلس وارد میشه ولی با لن نمیره...
خستم کرده :(
خب مشکل از سیستمت هست.....مشکل از isp نیستنقل قول:
این برنامه اسیاتک رو دانلود کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت عیب یابی هوشمند ببین مشکلت چیه؟
از قسمت به روز رسانی اطلاعات کارت شبکه هم گزینه rapair رو بزن و نتیجه رو اعلام کن.
نقل قول:
یه مشت آدم بیکار و بیسواد نشستن پشتیبانی adsl
الان تماس گرفتم با پشتیبانی با هزار دنگ و فنگ اوکی شد ( آی پی دستی و دی ان اس دستی وارد کردم ) تا مودم اوکی شد و بالا اومد
بعد در مورد این سایت سوال کردم که چرا وارد نمیشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه مشکل از سایته ... میگه سایت درسته و همه میتونن برن ، حتی کسایی که از مخابرات اشتراک دارن فقط من با adsl خودم نمیتونم برم ... میگه نیم ساعت دیگه امتحان کن
میگم : این قضیه به 2 ماه پیش برمگیرده .. 2 ماه نمیتونم اصلا وارد بشم ... میگه زنگ بزن پشتیبانی سایت بگو مشکل رو حل کنن به ما مربوط نمیشه :|
هی میگه اگه از شیلتر شکن استفاده میکنی اول اونو ببند ، میگم حاج خانم من از شیلتر شکن استفاده نمیکنم که :| هی تکرار میکنه :n29:
میگه مودمت رو خاموش کن بذار 15 مین خاموش باشه بعد آی پی ت تغییر کنه دوباره امتحان کن ببین شاید سایت رو وا کنه
الان مودمم اوکی شد فقط مونده اون سایت : با توجه به این داستانا چیکار کنم این دردسر هم رفع شه ؟
نقل قول:
الان چطوری این آی پی ها رو تست کنم ؟
عجب پشتیبانی پرتی بوده:n02:نقل قول:
در مورد سایت خواستم بگم dns تنظیم کنی که پشتیبانی بهت گفت تنظیم کردی اما نتیجه نگرفتی نمیدونم دیگه چی بگم...تنها راه استفاده از قند شکن هست.
برای تنظیم ای پی هم اینجا برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیم ای پی که میدونم اینجاسنقل قول:
ولی خب طبق این جدول . یک کد بیشتر نداره
بقیش رو چی بزنم
چطوریاس؟
با قند شکن هم امتحان کردم ، ولی بازم سایت باز نمیشه :n27:
سلامنقل قول:
لازم به ست کردن ای پی سایت نیست بازم بالا نمیاد
در ضمن با احتمال 99 درصد این سایت فقط با ip ایرانی باز میشه و فکر چنج ip نباش....
راستی این ادرس برای منم بالا نمیاد, مخابرات
شما کدوم شهری؟نقل قول:
یعنی این سایت برای شما هم باز نمیشه؟:n22:
داداش والا نمیدونم چی بگم!نقل قول:
اگر کارت ضروریه با این سایت خواستی با Team viwer بیا سیستم من کارت راه بیفته