-
سلام به همه دوستان .
من همه بحثاتونو خوندم گرافیکایی که نام بردینم دیدم . منم دوسال پیش یه کارت گرافیک خریدم به این مشخصات :
Asus ENGTS450 DIRECTCU DI 1GD5
3قطعه واسه گیم جمع کنم .میخوام بدونم این کارت گرافیک جواب گوی گیمهای 2013 و 2014 هست .
این چهارمین کارت گرافیکمه.زاستی سومین کارت گرافیکم اینه مشخصاتش:
ASUS EN9400GT
میشه تو یه مادربورد باشن جواب میده؟ممنون میشم کمکم کنید .
-
سلام
هیچ کدوم از این گرافیک ها واسه گیم مناسب نیست......
اگه منظورتون cross یا sli کردن کارت هاست باید جفت کارت ها از یک مدل باشن......
-
سلام دوست عزیز پیشنهاد شما چه کارت گرافیکیه
خفن باشه همه گیمها را تا 7. 8 سال ساپورت کنه گرونم نباشه تا 500 باشه
-
همچین گرافیکی وجود نداره با این قیمت اگه میخوای بالای 4 سال گرافیک عوض نکنی باید حداقل بالای 1 تومن خرج کنی.
با 500 بهترین گرافیک 7770 هست که تو اجرای بازی های امروزی در 1080 مشکل داره چه برسه به اینده اونم 8 سال!!
-
صحبت دوستمون تایید میشه اگه بخای تا 4 5 سال یا بیشتر گرافیکی باشه که بازی ها رو با دیتیل ها و رزولوشن بالا ساپورت کنه باید بری سراغ مثلا GTX TITAN یا 7990 که قیمتاشون سرسام آوره اگه شما اهل گیم هستی خب چرا فکر کنسول نمیکنی؟؟؟؟؟
-
سلام ای باغه بونه گل بهاره.
من تلویزیون بزرگ ندارم واسه کنسول .
من تو همین عیدی میخواستم ps3بگیرم ولی پشیمون شدم
چون بیشتر با کامپیوتر بودم . عادت به دسته ندارم دورغ نباشه دویل می کرای با دسته بازی کردم فقط.
بازیهای مثله کراسیس3 رو نمیتونم بازی کنم درسته ؟
من رو کارت گرافیک شانس نیوردم .
مرسی ازکمکت وپیشنهادت . تشکر فراوان از شما ای ام دی سیستم.
-
یادم رفت ازتون بپرسم از cpu amd رازی هستید؟؟
-
سی پی یو های خوبی میزنه اذیت نمیکنه مشکل دما نداره من الان 3 ساله X3 720 خریدم سه هسته یه هسته هم باهاش آنلاک کردم شده 4 هسته ..... قبل از این هم AMD داشتم سری اتلون (اون قدیمیا) دو هسته ای بود (اولین سی پی یو دو هسته ای ) اون زیاد جالب نبود ولی از سری فنوم به بعد کارش خوب شد
الانم برام جای سواله که چطوری با وجود هسته های زیاد و فرکانس بالا بازم از INTEL ها کم میاره ......
من احتمال میدم که معماری داخلیش یه چیزی از INTEL ها کم داره مثلا تو مرحله ی FETCH و DECODE یا PIPE LINE ها یا INSTRUCTION ها یا شایدم پالس ها ........(نمیدونم واقعا) یه مطلبی یه جایی خوندم که نوشته بود AMD تو دستوراتش و محاسباتش عملا اعداد صحیح رو نادیده گرفته......