به نظرم برای گیم amd رو بزار کنار و به پلتفرم اینتل سوکت 1155 یا 1150 که جدیده کوچ کن.
هم سرد تره و هم بازدهی بیشتری داره و اگه احیانا اهلش باشی با یک کولر جمع و جور میتونی اورش هم کنی.
سر و صدا هم که به کلی فراموشت میشه.
Printable View
به نظرم برای گیم amd رو بزار کنار و به پلتفرم اینتل سوکت 1155 یا 1150 که جدیده کوچ کن.
هم سرد تره و هم بازدهی بیشتری داره و اگه احیانا اهلش باشی با یک کولر جمع و جور میتونی اورش هم کنی.
سر و صدا هم که به کلی فراموشت میشه.
اقایون همگی ممنون.نقل قول:
ولی من فقط و فقط واسه بازی نمیخوام.کلا میخوام سرعت سیستمم بره بالا.هنگم نکنه.تو بازی اصلا مشکلی ندارم.راحت با بالاترین رزولیشن بازی میکنم.کارتم کم نمیاره.
یه سی پی یو کارکرده قیمت کردم 300 تومن.با فنش 370 میده.
مدلشم 1090 تی ......
نظرتون چیه.ارزش داره؟خوبه؟قوی هست؟مادربردم ساپورت میکنه راحت؟
یارو میگفت از 6100 قویتره فقط چون پول لازم داره میفروشه.
بله پردازنده 1090 جزو قدرتمندترین پردازنده های سوکت AM3 هست و اگر بتونین تهیه کنین مناسبه و به مادربوردتون هم میخوره و مشکلی نیست.نقل قول:
سری FM2 چطوره ؟ برا بازی نمیخوام.سایتها رو نگاه میکردم خیلی از این سری سی پی یو ها خوشم اومده قیمتش هم واقعا مناسبه منتها مادربوردهاش متنوع نیست چکار کنم ؟
اين سرى هم براى کاربردهاى عادى مناسبه و گرافيک داخلى نسبتا قدرتمندى داره.نقل قول:
اگر قصد مشاوره دارين لطفا تاپيک جدا بزنين.
ممنون.نقل قول:
نگفتید قیمتش مناسبه یا نه؟؟؟
از 6100 قوی تره؟؟؟؟؟
با چه سی پی یو از رده سی پی یوهای اف ایکس رقابت میکنه.همچنین اینتل؟؟؟
الان قیمتش تو بازار چنده؟؟؟
نیازی هست فنشم بگیرم یا همین فن خودم کافیه واسش؟؟؟
پردازنده 1090 فکر نميکنم نرش رو بتونين پيدا کنين ولى به هرحال تقريبا قيمتش مناسبه.
فن استوک اين پردازنده و کلا پردازنده هاى سوکت AM3 يه مقدار نويز و صداى بالايى دارن که بهتره خنک کننده مجزا براشون تهيه بشه.
اين پردازنده تا حدودى از 6100 بهتره و از 6300 يه مقدار ضعيفتره که البته اختلافشون زياد نيست.
مرسی .نقل قول:
اگه قویتر از 6100 باشه یعنی حدود 500 میشه نوش100 تومنم فنشه.پس با فنش 370 تومن خوب گفته.فردا میرم بگیرم.
فقط اینو از کجا بفهمم کاملا سالمه.اینا واسه لوازم کارکرده ضمانتی نمیدن.ببرم فرداش بسوزه یا مشکلی داشته باشه پای خودمه.فقط تو مغازه میزاره تست کنم.منم که زیاد بارم نیست.ممنون از کمک همگی
معمولا براى پردازنده خرابى کم پيش مياد و حتى پردازنده هاى نو هم معمولا گارانتى ندارن.
در کل پيشنهاد ميکنم در صورت امکان از فروشنده مهلت تست هم بگيرين.
شما هم انلاینین الان .:n02:
این سی پی یو از اینتل ای 6300 1.8 گیگاهرتزی ضعیفتره؟؟؟؟:n04::n04:..........مگه 6300 چنده الان/؟:n04: