به نظر من با افزایش بودجه اکسپریا اس پی بخرید
وگرنه وان اس یا اکسپریا تی
Printable View
به نظر من با افزایش بودجه اکسپریا اس پی بخرید
وگرنه وان اس یا اکسپریا تی
اکسپریا اس پی چی داره که اکسپریا تی نداره؟
تازه دوربین تی 13 هستش که از sp بالاتره:n02:
من فردا میخام برم همین تی رو بخرم فقظ قیمتشو نمیدونم و از کجا بخرمو گارانتیش چی باشه؟ :n13:
منم باهاتون موافقم. البته one s و xperia T از نظر باتری یه کم ضعیفن نسبت به بقیه رقبای هم رده. SP باتریش متوسطه.نقل قول:
بالاترین باطری ion داره 1900
اس پی سخت افزار بهتر، دوربین بهتر(لنزش کلا بهتره . ) و باتری خیلی بهتر. دیزاین بهتر همچنیننقل قول:
تی زاویه دید بهتری داره.
یعنی چی؟ بیشتر توضیح میدیننقل قول:
الان بین این دو مدل سونی تی و اس پی مردد موندم:n13: دوستان کمک کنید کدوم بهتره؟نقل قول:
این دیگه بحث بهتر بودن نیست، سلیقةس.نقل قول:
هر کدوم از دوتا گوشی که مدنظرتون هست، یه سری مزیتا و معایب دارن، که دوستان بهتون گفتن و با توجه به نیازتون اونی که بیشتر به دردتون میخوره رو انتخاب کنید.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
پیشنهاد من Nokia lumia 720 هست,گوشی بسیار خوبی هست, اگر کم کار کنی باهاش واقعا تا یک هفته هم شارژ داره!!:n02: واقعا باطریش عالیه و مثل گوشی های اندرویدی آدم با شارژش درگیر نیست
کار باهاش بسیار روون و لذت بخشه و کوچکترین لگی نداره , سیستم عاملش Win phone 8 هست,اگر کار کرده باشی با وین فون 8 میدونی که چه قدر سیستم عامل دلنشینی هست:n01:
قیمتش حدود 1 میلیونه , اطلاعات دیگه هم اگر خواستی به این لینک سر بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من تا حالا نوکیا داشتم (3250) دیگه خسته شدم از این برند.دلم میخاد گوشی اندرویدی داشته باشم که یه دنیای دیگس:n02:نقل قول: