ولی من فکر میکنم خودشون هم همکاری میکردن در گل شدن توپ... احتمالا توپایی که داشته میرفته اوت خودشون یه انحراف میدادن بره گل :n02:نقل قول:
Printable View
ولی من فکر میکنم خودشون هم همکاری میکردن در گل شدن توپ... احتمالا توپایی که داشته میرفته اوت خودشون یه انحراف میدادن بره گل :n02:نقل قول:
ماشاالله به این شجاعت! آخه مرد حسابی ....:n08: اصلا نمیتونم بنویس...:n08: یه لحظه هم فکر نکردن با خودشون که اگر اینقد گل بزنیم تابلو میشه؟!:n04: خداییش شجاعت و جنگندگی! میخواد!
شاید دروازه بان نداشتن؟!:n02: ما که بازیشون رو ندیدیم به احتمال 99.9 درصد دروازه بان نداشت یا به احتمال 0.1 درصد پول دادن و فقط دروازه بان تیم حریف رو خریدن تا اگه توپی به طرف دروازه اومد بگیره و بزنه توگل و یه کار دیگه هم بکنه: توپ رو از یارای خودش بگیره و بزنه تو گل!:n02:
ای بابا این فیفا هم لیست 10 نفره اعلام میکنه اسم این بازیکن که تو یک بازی این همه گل زده و نمیذاره اخه چرا :n02:
یعنی اینا به اون عقل سخیفشون نرسید که این همه گل بزنن لو میره !!!؟ :n04:
پس ورزش 3 کی خلاصه بازی رو میذاره ببینیم:D
صدرحمت به تبانی های فوتبال خودمون:D
tApAtAĺK
حتی عکسی از بازیکنا موجود نیست چه برسه به ویدئو بازی... :n02: معلوم نیست کدوم پشت کوهی بازی بزگزار شدهنقل قول:
لابد بازیکنا بعد گل شادی هم نمیکردن اینطوری که مالکیت توپ صد به صفر بوده
فکر کنم به جای اینا مجسمه میزاشتن اینقدر گل نمیخوردن .
فکر کنم از این به بعد باید از شبکه 3 درخواست پخش مستقیم لیگ نیجریه رو هم بدیم :n02:
ببین بقیه نتیجه ها چی بوده که اینا برای صعود قطعی به این نتیجه احتیاج داشتن
احتمالا تفاضل گل 200+کمتر حاشیه امنیت نداره