رام رو قبول دارم ولی اینقدا هم آزار دهنده نیست ، به نظرم نکسوس فقط کمی زودتر آپیدت براش میاد و این تنها مزیتش نسبت به اس 3 هست ، از بقیه ی لحاظ اس 3 بهترهنقل قول:
Printable View
رام رو قبول دارم ولی اینقدا هم آزار دهنده نیست ، به نظرم نکسوس فقط کمی زودتر آپیدت براش میاد و این تنها مزیتش نسبت به اس 3 هست ، از بقیه ی لحاظ اس 3 بهترهنقل قول:
خب من که نتیجه ای نگرفتم اخر کدوم بهتر هست s3 بهتره یا nexsus 4
برو هر دو رو دستت بگیر باهردوشون کار کن یه کم ببین به دل میشینه یا نه هر کدوم به دلت نشست و حس بهتری بهت داد همون رو بگیر
فقط کمی زود تر مثلا 2ماه 3ماه:n02:نقل قول:
نه کلا میگم این دوستم که اس3 داره خودش رتبه یک رباتیک ایران رو داره میگه گوشی تو خیلی بهتره
بعد اون مست وانتد رو با گوشیش با گیر اجرا میکنه من خیلی روون و خوب اجرا میکنم بعد اس 3 چه مزیت هایی نسبت به نکسوس داره میگن کیفیت صداش بیخوده ولی به نظر من حرف الکی هست میگن دوربینش خوب نیست من اونم میگم حرف الکی هست عکسش رو اگه خواستید اپ لود میکنم گرماش خیلی از اس3 کم تره فقط باتریش بهتره که اونم جفتشون روزی یک بار شارژ با بازی سنگین می خواهن تو بنچمارک سخت افزار گیک بنچ از اس3 بالا تره گوشی بالا ترش میشه اپتیموس جی بعد هم اچ تی سی وان و وای فایش 100% سرعتش بیشتره 100% رم بیشتر هم داره طراحیش هم که خیلی بهتره تا حالا یه نفر هم پیدا نکردم که بگه گوشیت زشته قیافه خیلی مهمه به نظرم مثلا شما یه کفش میخری خیلی دوستش داری و به نظرت قشنگه ازش خیلی بهتر مراقیت میکنی تا یه کفشی که ازش خوشت نمیاد و تو گوشی های گرون قیمت هم که اگه شما فقط بخواهید یه بار گوشی تون رو فلش کنید 30 تومان میگیرن دیگه باید نشست زار زد به روزی که سخت افزارش مشکل پیدا کنه
نکسوس4 دارسه وقتی گرفتی تا ازت می پرسن که مال چه شرکتی هست بگی ال جی بهت میگن خاک .... رفتی پولتو اتیش زدی ولی تا 5 دقیقه با هاش کار کردن تازه میفهمن که چه حرفی زدن و نمیدونن که تموم کارش با گوگل بوده و فقط ال جی سر هم کردهنقل قول:
از نظر من
دوربین اس
باتری اس
سخت افزار اس
حافظه داخلی بیشتر 64 گیگ اس ولی رم نکسوس
از لحاظ آپدیت هم نکسوس
حالا انتخاب با شماست آقای امین عزیز که کدوم براتون ارجعیت داره ، اگه گوشی رو واسه چند سال میخواید به نظرم همین نکسوس بخاطر آپدیت بی دردسرش بهتره ولی اگه یه سال میخواید نگه دارید و سال بعد یکی دیگه بگیرید به نظرم همین اس 3 بردارید
سخت افزار نکسس بهتره( در حد 30-40درصد.)
شیک تره
همینطور ساپورتش
از نظر صفحه یا دوربین یا باتری حرفی برای گفتن جلوی اس تری نداره .
راستی با نکسوس توانایی فرستادن نرم افزار و گرفتنش رو ندارید ولی با فایل های دیگه مشکلی نداره و برای این که روی کامپیوتر فایل بریزید یا بردارید هم کابل گوشی استفاده نداره چون اجازش رو بهتون نمیده من هم روی ویندوز و هم روی لینوکس امتحان کردم باید با برنامه aridroidبریزید یا روت کنید من از airdroid استفاده میکنم خیلی بهتر از کابل هست چون هر جایی که خواستید میتونید وصل شید به یه وایرلس و از طریق وایرلس فایل هاتون رو بریزید فقط باید اون دیوایس که از روش فایل برمیدارید یاروش فایل میریزید به همون مودم وصل باشه یا با وایرلس یا با لن یا هر طریقی
یه جورایی ازخریدن nexsus 4 منصرف شدم اخه نه باتری خوبی داره نه دوربین خوبی.قبلا اس3 داشتم میخوام چیزی دیگه بگیرم تو رنج قیمت 1600 باشه. به نظر شما بهترین گزینه چی میتونه باشه؟؟؟
افزایش کمی بودجه و خرید از سری های 2013 بهترین گزینه شماست