این یک رویاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانچسکو توتی، کاپیتان ابدی رم، پس از تمدید قراردادش با رم تا ژوئن ۲۰۱۶ در وب سایت رسمی اش در رابطه با این موضوع مطلبی نوشته است.
«این یک رویاست. رویای بی پایان من و همه ی رمی ها و بچه های رمی: بازی کردن برای رم، کاپیتان شدن، فقط پوشیدن این پیراهن، و فقط می توانم بگویم که شگفت انگیز است.»
«می خواهم از رئیس پالوتا و همه مسئولین باشگاه تشکر کنم، همه ی کارمندان و افرادی که به من محبت دارند. و از هواداران تشکر می کنم، آنها نظیر ندارند و باعث می شوند از اینکه کاپیتان آنها هستم احساس غرور کنم. چرا؟ چون همه ی ما عاشق رم هستیم درست مثل هم، و هیچ اما و اگری در کار نیست، روز و شب ندارد، و تا ابد همین طور خواهد بود.»
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توتی همه رکوردها را میشکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، در مصاحبه با اسکای اسپرت نظرش را در خصوص وضعیت فرانچسکو توتی بیان کرد.
کاپیتان رم دیروز قراردادش را تا ژوئن ۲۰۱۶ تمدید کرد و سرمربی آتزوری معتقد است که موفقیت های این ستاره ی بزرگ ادامه خواهد یافت.
«امضای قراردادی جدید نشانه ای فوق العاده برای توتی است، چون این به معنای بازی کردن او تا ۴۰ سالگی است و احتمالا همه رکوردها را پشت سر می گذارد.»
«او شایستگی اش را دارد چون قهرمانی است که تصمیم گرفت تا ابد برای تیم شهرش بازی کند. او این تصمیم را با تمام وجود گرفت و همیشه از چنین حرکاتی خوشم می آید.»
«او هنوز هم بازیکن بزرگی است. کارش را مثل همه ی بازیکنان دیگر برای تیم ملی دنبال می کنم. ما دست رد به سینه ی کسی نمی زنیم.»