خسروحیدری: فردا برای مذاکره به قطر میروم
مدافع هافبک استقلال ضمن آرزوی موفقیت برای جباری در سپاهان میگوید مذاکرات خوبی با تیم قطری داشته است.
خسرو حیدری در پاسخ به این سوال که شنیده میشد او قرار است به اصفهان برود اما مجتبی جباری به سپاهان پیوست، گفت: من یک پیشنهاد غیررسمی از سپاهان داشتم اما با این تیم وارد مذاکره نشدم. برای جباری هم آرزوی موفقیت میکنم. جباری در استقلال یک وزنه و یک بازیکن بزرگ بود. امیدوارم هرکجا که هست موفق باشد.
به گزارش ایسنا،مدافع هافبک استقلال در پاسخ به این سوال که سرانجام فصل بعد در چه تیمی توپ خواهد زد، اظهار کرد: من در جلسهای به آقای فتحاللهزاده هم گفتم که پبشنهاداتی دارم. من یک پیشنهاد خارجی از قطر دارم که مذاکرات خوبی با آنها انجام دادهام و به نتایج خوبی هم رسیدهایم. فردا شب هم برای مذاکره نهایی با این تیم قطری به این کشور خواهم رفت.
قدس آنلاین
+
خبر بود
ساموئل در استقلال ماند
به دنبال جدایی قطعی جباری از استقلال جی بوید ساموئل در استقلال ماند. قرارداد او امروز رسمی می شود...
به گزارش قدس آنلاین، درحالی که تصور می شد مسئولان باشگاه استقلال تمایلی به تمدید قرارداد با جی لویید ساموئل ندارند باشگاه استقلال اعلام کرد به احتمال زیاد امروز پس از جلسه با ساموئل قرارداد این بازیکن را تمدید میکنیم. جدایی جباری ازاستقلال را باید عاملی موثر در جهت ماندن ساموئل در استقلال دانست. این بازیکن ترینیداد توباگویی قابلیت بازی در پست های گوناگون را دارد.