-
الان فامیلم یه 10سالی میشه که لپ تاپ با پردازنده اتلون داره اما 10تا برنامه همزمان رو باز کرد بدون افت سرعت و افزایش حرارت پردازنده.
به نظرت خیلی قدیمی نشده؟
اما هنوزم کار میکنه.
همون n46vz بهترین گزینست.
قیمت ها هم قابل پیش بینی نیست .نوسانات ارز شدیده اما پیشنهاد میکنم که اگه نیاز داری الان بخر منم مشکلم کم بودن بودجس 1450 دارم و یک میلیون کم دارم وگرنه فردا میخریدم .دو هفته پیش اعلام شده بود که لپ تاپ تا شهریور به اوج گرونی میرسه اما دو روز پیش تو بعضی از برندها تا 400تومن هم افت قیمت داشتیم.
-
خب چرا میخوای هاردشو 1ترا کنی؟
با هارد 1ترا هم موجوده میتونی بخری.
هارد 1ترا نسبت به 750 حدود 100تومن گرونتره
-
پیشنهاد نمیشه هارد رو ارتقا بدی برادر من. اگه ظرفیت برات مهمه بجاش یه هارد اکسترنال با پورت usb3 بگیر و از اون درکنار لبتاپ استفاده کن. اینجوری امنیت اطلاعاتت هم بیشتر میشه و خیلی به صرفه تر و عاقلانه تره. دومین راه اینه که به جای ارتقاء ظرفیت هارد یه هارد ssd 32 گیگ بخری و کنار هارد اصلی بزاری تا سرعت کامپیوترت و اجرای ویندوز به طرز کاملا قابل محسوس پرواز کنه. البته لبتاپت هم باید دارای پورت mSATA اضافی مخصوص هم باشه. که مدلهای 2012 تا حدودی و 2013 به بعد اکثرا دارند.
معمولا نباید اطلاعات آرشیوی مثل فیلم و موسیقی رو روی لبتاپ ریخت چون هارد لبتاپ یکم نسبت به هاردهای دیگر ضعیفتره و زودتر خراب میشه. امکان وارد آمدن ضربه به لبتاپ هم زیاده چون مدام جابجا میشه و خطر پریدن اطلاعات رو زیاد میکنه. لذا بیشتر به فکر لبتاپی با 1- پردازنده بهتر، 2- گرافیک قویتر 3- صفحه تصویر بهتر باش که تا آخر باید باهاشون سر کنی.
مقدار رم درحال حاضر حتی 4 گیگ هم کاملا کافیه و 6 واسه محکم کاریه. 8 دیگه برای خیلیها لوس بازیه و واسه قیافه اومدنه و نیازی بهش ندارند:n02:
-
میگم هارد sdd 1 ترا نیست؟ :n02:شوخی کردم :n08:
حالا 32 گیگش چند در میاد؟
-
-
بچه ها برای خرید اقساطی با چک کارمندی 3% بیشتر باید هزینه کنم؟
-
دوستان جای اینکه طرف رو درست راهنمایی کنید فقط کانفیگ پیشنهاد می کنید !
کاربری : نت - فیلم - گیم !
این یعنی چی / پردازنده چهار هسته ای 6 مگ کش با گرمای وحشتناک می خوای واسه این نوع استفاده معمولی /
دوست داری 500 اضافه بدی سرهیچ در حالی که مشکل بودجه داری ؟
قدیمی شدن یا نشدن یه کانفیگ ربطی به 8 هسته ای یا 4 هسته ای بودن نداره /
اگر کسی همین الان هم یه دیوایسی رو بخره فردا تکراری محسوب میشه چون رقابت این رو ایجاب می کنه /
برای کاربری گرافیکی شمایعنی بازی درحد معمولی 630M هم کافیه و نیاز به گرافیک بالاتر نیست !
بهترین انتخاب برای شما یا probook 4540 هست یا Z500 !
هردو بار پردازنده i5 !
-
ببین دوست من در کل نظر من لنوو هست
معایب لنوو:
در اومدن دکمه
ارور های چرت
عدم وجود درایور های مناسب
خودت برو تو قسمت تاپیک lenovo z500ببین ایراد هارو
معایب ام ای آی
ام ای آی هست
زشت
صفحه چرت
عملکرد نا مناسب گرافیک با وجود gt645m
در کل دوست من اگه برای گیم میخوای cpu زیاد مهم نیست و برو asus n46vz بگیر یعنی همونی که خودم میخوام بگیرم
گرافیک gt650m داره!!!!!!!:n10::n05::n20:
-
یک تجربه
نه عزیز cpu هم توی گیم های جدید تاثیر داره. من خودم یه y480 با کانفیگ i7,gt650 دارم که به صورت محدود توی بازار اومد و backlight keyboard هم داره باس رمش 1600 هست و یکی از دوستام N46 با cpu i5 داره که توی بازی maxpayn3 مجبور میشد از رزولوشن کمتری استفاده کنه ولی من با آخرین رزولوشن بازی می کردم. واسه گیم حتما i7 توصیه میشه. من می خام بفروشمش ،اگه دست دو خواستید pm بدید
-
به نظر من برای این نوع کاربری که گفتی بهتره حتما سراغ لپ تاپ های ایسوس اونم از نوع سری N بری..
مثلا یه نمونه ش: Asus N53SN-SX370 که با ویژگی های مدنظرت کاملا همخونی داره و جدا از این لپ تاپ فوق العاده ای هم هست..
ولی اگه تصمیمتو گرفتی و فقط میخوای از بین اون دو مدلی که گفتی یکی رو انتخاب کنی من MSI CX رو پیشنهاد می کنم چون گرافش نسبت به لنوو سرتره...