دمتگرم سامان جوننقل قول:
Printable View
دمتگرم سامان جوننقل قول:
بچه ها کسی میدونه cpu نسل دوم فرق اصلیش با نسل سوم چیه؟
اگه بخرم ممکنه ب مشکل بربخورم؟
نسل دوم چی رو ساپورت نمیکنه؟
خواهش...
داداش پیشنهاد من به تو k46cb
خواهش...
داداش پیشنهاد من به تو k46cb
دوست عزیر با اینکه z500 خیلی عالیه ولی هیچ وقت اینو با pavilion dv6 یا envy dv6 مقایسه نکن چون خیلی اشتباهه !
اگر کاربری گیم داشتید 630M که اچ پی باهاش کانفیگ شده مناسب شما نبود ولی با این کاربری براتون کاملا مناسبه !
تفاوت پردازنده نسل دوم با نیل سوم هم تنها 20 درصد هست و تفاوتی واقعا ندارن به اون صورت فقط مصرف نسل سوم کمی بهینه تر شده ! همین !
بدون شک انتخابت رو dv6 متمرکز کن اما اگر می تونی منتظربمونی اینکارو بکن و منتظر سری جدید اچ پی بمون !
البته چون امریکایی هست ممکن کمی دیر بیاد ممکن هم هست زود بیاد !
البته من یه چیز رو هم اضافه کنم که شخصا دیزاین سری dv6 7000 رو خیلی می پسندم چون سری جدید رو که اچ پی معرفی کرده دیزاینش خیلی ساده تر شده !
به نظرتون DV6_6C65SE برای بازی و گرافیک خوبه و برام چند سال جواب میده؟:n01:
6c65 ساخت سه ماهه سوم 2011 هست اما گرافیک گیم داره و FHD هست !
با اینکه عالیه ولی دیگه قدیمی شده بهتره از مدل های جدید بخری !
مگه چه اشکالی داره؟
بیشتر توضیح بده.
ببین این مدل زیر مجموعه سری 6000 اچ پی هست اما به دلیل اینکه اچ پی هر 3ماه یکبار کانفیگ هارو به روز می کنه این مدل تو سری 6cxx قرار میگیره !
من خودم یه مدل از این سری دارم فقط می تونم بگم به شدت عالیه اما توجه کن تایم خرید من 3 ماهه اول 2011 بوده یعنی از 5 مدل اولیه که برای 6000 عرضه شد من 6080 رو خریدم همون موقع !
اما الان با کانفیگ های عالی تر و نسل سوم و چهارم پردازنده های اینتل خرید 6C65 یکم غیرمنطقیه !
درسته همه چیش عالیه ولی خوب قدیمی حساب میشه !
ضمنا FHD هم هست به کار هر کسی هم نمیاد !
به هر حال اگر با قیمت خوب گیر آوردی ( چون اصلا تو بازار نیست ) انتخاب خوبیه اما اگرنه نه همین طوری دنبالشی خرید درستی نیست !
از سری 7000 اچ پی بخر مثل همین 7030 !
مثلاًHP Pavilion DV6-7000ee فقط CPU از HP DV6_6C65SE بهتره . رم و گرافیکش از 6C65SE کم تره.:n23: