آقا ممنون از معرفی این برنامه
Printable View
آقا ممنون از معرفی این برنامه
سلام آقاي Soltani عزيز ،
من خود برنامه رو ميخواهم ، اما نميدونم پلاگين فارسي هم براش در سايت معرفي شده وجود داره يا نه ... چون اين سايت اصلا براي من باز نميشه و هيچ چيز در موردش نميدونم ...
اگر اين كار رو برام انجام بديد خيلي خيلي ممنون ميشم ... بيشتر توجه من خود برنامه هست ، اما اگر بتونيد پلاگين هاش رو هم قرار بديد ( مثلا درون پوشه خود برنامه و همه رو يك جا زيپ و آپلود كنيد ) واقعا سپاسگذار ميشم ... اگرم براتون مشكل بود خود برنامه رو هم كه بذاريد ممنونتون ميشم ...
از توجه شما خيلي ممنونم.
موفق و مويد باشيد و در پناه حق ...
اين هم لينك مستقيم
فقط ببخشيد دير شد
کد:http://www.mymizban.com/downloadfile/Persian.zip
دوستان عزیز از قرار دادن بسته دانلود در سرور های دیگر لطفاً خودداری کنید ! چون بسته هر چند یک وقت به روز میشود ! الان این لینک شما نسخه جدید نیست و در ضمن با موارد کپی رایت سیستم هم مطابقت نمی کند !
برنامه جالبيه ممنون از شما . پس از لينك مستقيمم دانلود نكنيم ديگه؟ از خود وب شهر دانلود كنيم؟ از اونجا دانلود نمي شه بايد عضو شيم يا محدوديتي نداره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط divoonejoon
بله براي دانلودش بايد عضو سايت شيد
سلام
من دانلود كردم ظاهرا فايل setup نداره
ميشه بگيد تو چه محيطي باز ميشه و نحوه استفادش هم بگيد
دوست عزيز برنامه هاي مديريت محتواي سايت ها جهت استفاده روي هاست طراحي شدن و به صورت ست آپ نيستن به اون صورت كه تو ويندوز مشاهده مي كنيد براي استفاده تو محيطي مانند ويندوز بايد از برنامه هاي سرور مجازي مانند Easy php يا غيره استفاده كنيد.نقل قول:
سلام
من دانلود كردم ظاهرا فايل setup نداره
ميشه بگيد تو چه محيطي باز ميشه و نحوه استفادش هم بگيد
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Desperados
من به خاطر اينكه يكي از بچه ها نمي تونست دانلود كنه براش تو سرورم آپلود كردم .
سلام بچه ها
ميگيد روي هاست چطور ميتونم ازش استفاده كنم. لطفا قدم به قدم