-
چشم. دستگاه بعد از 1.5 تا 2 ساعت خاموش میشه. دمای همه ی قطعاتش هم بالاتر از 50-52 نمیره. بعد از روشن کردن هم میره روی صفحه انتخاب سیف مد. 2 ماهه گرفتم و خیلی کم هم استفاده کردم. گارانتی هم همه چیزش رو چک کرد. 3 بار بردم گارانتی هر بار یه هفته نگهش داشتن و آخرش گفتن سالمه. این مشکل هم از اولین روز بود. چیز دیگه ای هم اگر لازمه بگم بفرمایید.:n29: بعضی اوقات هم خاموش نمیشه. البته به ندرت. اکثر دفعات هم با باتری کار میکرده اما 1 یا 2 بار هم وقتی به برق وصل بود خاموش شد.
-
دوست عزیز احتمالا لپ تاپ ریفر بت نداده؟
چون منم یه لپ تاپ خریده بودم زیاد داغ میکرد و...
بعد فهمیدم که ریفر بود
-
چرا. احتمالش هست. اما من اثری پیدا نکردم. شما چجوری فهمیدی که دستگاهت ریفر بوده؟
-
ریفر بودن لپتاپ ربطی به خراب بودن دستگاه نداره - الان لپ تاپ 5110 منم ریفر هست ولی نزدیک دوسال که دارم استفاده میکنم تازه شارژر ایراد پیدا کرده.
-
سر هر استفاده ای حتی وبگردی هم خاموش میشه ؟
دقیقا دوساعت یا هر بار ممکنه خاموش هم نشه ؟
احتمال داره خاموش نشه ؟
یه عکس از قسمت تسک منیجر بذارید از همه ی قسمتاش
-
-
اولا اینکه غصه خوردن واسه ضرر از خوده ضرر کردن بدتره پس به فکر این نباش اشتباه کردی یا کلاه سرت رفته و کلا بیخیال شو چون غصه هم بخوری هیچ فایده نداره بلکه بدتر میشه
اینکه از دستگاه هم استفاده نکنی اونم کاملا اشتباه هست یا بفروشش حتی با ضرر که جلو چشمت نباشه یا اینقدر ازش کار بکش که دهنش سرویس بشه دلت خونک بشه اتفاقا
ولی در مورد مشکلت
ویندوزت احتمالا ویندوز7 هست درسته؟
ویندوز رو عوض کردی چون احتمال داره مشکل نرم افزاری باشه
و بعد از اون اخرین درایوها بخصوص بایوس رو دانلود و نصب کن
با توجه به چیزایی که گفتی در مورد موارد سختافزاری مشکل شاید نرمافزاری باشه
اول دنبال مشکل نرمافزاری باش و بهترین کار نصب دوباره ویندوز و نصب کامل درایوهای اپدیت هست
-
فایده ای نداره. درسته. گارانتی هم اصرار داشت که سخت افزار سالمه. ولی حس میکنم چون براشون ضرر داره نمیخوان قبول کنن که مشکل داره. راستی اولین بار که بردم گارانتی چند تا برنامه و بازی که داشتم و 3-4 تا از درایورهای قسمتهایی که کمتر استفاده میشه رو پاک کرده بودن. گفتن میخواستیم مطمئن شیم مشکل از نرم افزار نیست. واسه تعویض پرسیدم. گفتن ما با خود شرکت ایسر تایوان در ارتباطیم و هر دستگاهی که میارن پیش ما اول سریالشو میفرستیم برای شرکت. در صورتیکه نتونیم مشکلشو حل کنیم، هماهنگ میکنیم و مشورت میکنیم و اگر اونا قبول کردن عوض میکنیم. :n08: درسته. باید یه بار هم ویندوز عوض کنیم، شاید درست شد. ممنون از کمکت. :n01:
-
شما CPUID Hardware Monitor Pro رو نصب و حتماً اکتیو کن و ولتاژها و دماها رو بعد از حدود نیم تا یکساعت که دستگاه روشنه اینجا بذار
-