من اگه کمتر از 5 ساعت استفاده کنم احساس پوچی میکنم !!!
Printable View
من اگه کمتر از 5 ساعت استفاده کنم احساس پوچی میکنم !!!
من 6-5 ساعت.
مافيا جان هم كه با اينترنت ماهواره اي داره حسابي حال ميكنه.
روزي 12-13 بعضي موقع ها حتي بيشتر.
البته مجبور شدم 3-6 روز بزنم چون بيشتر از اون نداشت!!!!
راستي حالا كه موضوع به اينجا رسيده كه چند ساعت در روز تو اينترنت هستيم. خواستم يه چيزي بگم. من بعضي جاها مي بينم كه مي گن كساني كه خيلي زياد تو اينترنت هستن آدم هايي هستن كه تو زندگيشون گوشه گير و منزوي هستن و خيلي كم صحبت و ...
اما من خودم رو كه مي بينم اين همه هم تو اينترنت هستم اما تا دلتون بخواد شوخ و خونگرم و اجتماعي هستم و به هيچ عنوان هيچ كدوم از صفاتي كه در بالا ذكر كردم در مورد من صدق نمي كنه!! شما در مورد خودتون مي شه بگيد آيا صدق مي كنه يا نه؟
در مورد سوال احساني جان بايد بگم همه جوره ما كانكت ميشيم زميني هوايي ماهواره اي مريخي .... :mrgreen:
نه فرار ماله منه نه پارس آفلاين ( اسم اين پارس آفلاين رو نيار كه حالم بد ميشه ) ماهي 14900 ميره تو جيب فرا تا ماله من شه + پول تلفن + اكانت edsl
در مورد موضوع مهدي عزيز اين موضوع به نظ من بيشتر براي كساني صدق مي كنه كه بيشتر زمان تو نت بودنشون تو چت روم ها هستند به نظر من اين جور آدمها يا اعتياد دارن به چت يا تنها تو ايران و يا يه كشور غريب هستند و يا گوشه گير و يا از همه مهم تــــــــــــر > كساني كه شخصيت محكمي ندارن و سعي مي كنند با دروغ هاشون به افراد تو چت روم يه شخصيت خيالي و يا شايد شخصيتي كه آرزو داشتن كه باشند بسازن
از موضوع اصلي تاپيك خارج شديم :(
حالا مهدي يه تاپيك در متفرقه در مورد اين موضوع( نت و چت و آدمهاي نتي) به زودي مي زنيم تا اين در اين مورد تبادل نظر كنيم با همه دوستان تا اين تاپيك هم از موضوع خارج نشه
مافيا جان به نظر من هم همينطور است و بسته به نوع استفاده اي كه از اينترنت مي شه داره. در مورد تاپيكي كه در متفرقه ايجاد خواهي كرد هم ممنون.
من قبلا روزي 1 ساعت.ولي از وقتي با پي سي ورلد اشنا شدم معتاد شدم :mrgreen: هرشب 1تا 7صبح
كي مي خوابي پس؟ :shock:نقل قول:
نوشته شده توسط mehshad
7صبح تا 1 ظهر :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
پس كي درس يا كار؟ :wink: :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط mehshad