منم دارم بازی میکنم ، تعجب میکنم تاپیکش انقد خلوته! ، بازیه خوبیه در حد 8 اینا ، حتما تجربه کنید .
Printable View
منم دارم بازی میکنم ، تعجب میکنم تاپیکش انقد خلوته! ، بازیه خوبیه در حد 8 اینا ، حتما تجربه کنید .
مثل اینکه آپدیت و دی ال سی اومده
کسی لینک مستقیم داره؟ عایا
منم باید بازی رو بگیرم و بازی کنم...کنسولم دست من نیست دادم به یارم...
و نیم ساعت بازی کردم ...
زیاد حال نمیده بهم :n14:
بازی رو خوب ساختن ولی روند بازی خیلی تکراریه هی باید بری جلو با تیر آدم بکشی خسته کننده س :n14:
منم همین امروز گرفتمش واقعا قشنگه... وقتی اون ورژن قبل کارتل رو گرفتم ازش خوشم اومد ولی بعدش که کارتل اومد ازش نا امید شدم:n27:. چون از سبک کابویی خارج شده بود ولی مثل اینکه یوبیسافت متوجه اشتباهش شد و باز برگش به همون سبک اولی. ولی من که خوشم اومد کسایی هم که اینو نگیرن واقعا ضرر کردن. راستی تو گیم اسپات اینامتیاز 8.0 اورده و مردم 8.1 رو دادن.
نمیگم بازی قشنگی نیس ولی خیلی تکراریه ... من اصلا هیجانی توش احساس نمیکنم.نقل قول:
همینجوری یه اسلحه دستت میده بری یه مشت آدمو بکشی.
منم این اولین نسخه از call of juarez بود که بازی کردم !
1 روزه تمومش کردم ! خیلی قشنگه اما کمی داستانش برام گنگ بود !
مثلاً درست نفهمیدم این یارو که آخرش کشتم چیکاره بود !؟ همونی که تو بار بود ؟! اون برادرشو کشته بود ؟ چیکاره بود اصلاً ؟ یکی توضیح بده از داستان بازی :n13:
واقعا بازی فان و باحالیه. خیلی داستان خنده داری داره. اصلا معلوم نیست همش خالی بندی باشه یا نه! در کل بعد از بازی کردن مترو این بازی مثل یه دسر خوش مزس ! :دی
خوب این بازی هم تمومید رو لول هارد ولی سخت نبود اصلا و ابدا! به نظرم اینهمه آپگرید برای مراحل این بازی زیادی بود. پایان بازی هم جالب بود. کلا مثل یه فیلم سینمایی وسترن جذاب و هیجانی بود. حالی کردیم. باز بی بازی شدیم :(
چند تا مرحله داره ؟نقل قول: