ممننون از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من لینک اس ان دانلود را دانلود کردم و و اخرین DirectX رو از س افت گذر دانلود کردم و نصبشون کردم بدون هیچ مشکلی باز شد
Printable View
ممننون از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من لینک اس ان دانلود را دانلود کردم و و اخرین DirectX رو از س افت گذر دانلود کردم و نصبشون کردم بدون هیچ مشکلی باز شد
سلام من نسخه بلک باکس رو نصب کردم و این خطا رو داد:
MSVR100.DLL is missing from your computer
برنامه Microsoft Visual C++ 2008 هم نصبه و هم Directx
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
شما اگه Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package رو نصب کنی مشکلت حل می شه.نقل قول:
لینک دانلود برای 32بیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکل رو دارم همه چی ریخته شده بازی تا دیشب اجرا میشد اما الان میزنم ارم بازی میاد ولی ران نمیشه!نقل قول:
بازی GRID2 رو دانلود کردم ، بازی خیلی دست فرمان تندی داره و با کوچکترین اشارهی صفحه کلید ماشین دور خودش میچرخه!
میخواستم از دوستان بپرسم میشه تنظیماتی چیزی دستکاری کرد یا فایلی برای این کار باشه؟، درست بشه؟!
ممنونم
همونطور که تو خیلی از Review ها گفته شده کنترل در بازی گرید یه چیزی بین بازی و شبیه سازی هستش.شما باید یه مدت بازی کنی تا قلق بازی دستت بیاد.بعد دیگه هیچ وقت فراموشش نمی کنی.مثلا من گرید1 رو چند سال پیش بازی کردم، ولی الآن گرید2 رو راحت دارم بازی می کنم.نقل قول:
سلام من این بازی رو روی سیستم زیر اجرا کردم ولی وقتی به ماشین یا دیوار یا درخت میخوری نویز های بنفش دیده میشه انگار گرافیک کم میاره؟؟:n08::n08:
i7
ram 8
gpu:2
گرافیک بازی رو هم تغییر دادم ولی بازم درست نشد!!!
دوست عزیز این نور های بنفش به خاطر کم اوردن گرافیک نیست، بلکه جزو افکت های خود بازی هستش.نقل قول:
چون شما اگه با سرعت 100 کیلومتر، ماشین رو بکوبی به درخت و دیوار، مطمئنن یا سرت گیج می ره، یا چشمت سیاهی می ره.
تو بازی این نورهای بنفش رو به همین دلیل قرار دادن.
من از دوستم پرسیدم گفت مال من نداره!!!!نقل قول:
شما چطور؟
احتمالا دوستتون یا فکر کردن این مشکل کم اوردن گرافیک هست و خواستن بگن که سیستمشون قویه، یا (شاید) چون تنظیمات گرافیک رو، روی حداقل ها گذاشتن، این افکت فعال نشده.نقل قول:
شما خودت حساب کن ببین وقتی ماشین داره تند می ره و گرافیک مجبوره مناظر مختلف و جاده رو سریع پردازش کنه، بار بیشتری روش هست یا وقتی ماشین تصادف می کنه و تو همون منطقه که قبلا پردازش شده فقط باید ماشین رو نگه داره؟(البته یه مقدار ماشین باید خراب بشه ولی از لود کردن اون همه منظره سخت تر نیست.)
تو ورژن قبلی هم همچین حالتی بود، حالا یادم نیست بنفش می شد یا رنگ دیگه، تو یه ورژن NFS هم وقتی تصادف می کردی راننده سرش گیج می رفت و صفحه یه کم سفید می شد.
شما خیالت راحت باشه گرافیکت کم نیاورده.