مرسی گلم . من زیاد میشینم پای سیستم خیلی زیادا واسه همین میخوام ک چشامو اذیت نکنه چون اهل بازی فیلم وب گردی و کلا همه چی هستم واسه همین میخوام یه چیزی بگیرم ک از همه نظر مناسب باشه دیگهنقل قول:
Printable View
مرسی گلم . من زیاد میشینم پای سیستم خیلی زیادا واسه همین میخوام ک چشامو اذیت نکنه چون اهل بازی فیلم وب گردی و کلا همه چی هستم واسه همین میخوام یه چیزی بگیرم ک از همه نظر مناسب باشه دیگهنقل قول:
بچه ها من میخوام یه مانیتور تا 400 هم واسه بچه داداشم بگیرم یه مدل دست دوم سامسونگ با این مدل دیدم حدود 230 میده به نظرتون چطوره؟ synce msater sa300
این اداپتور هم نداره گفت . قیمت اداپتور چنده؟راهنمایی کنید سریعتر و اینکه با مانیتوری ک خودم میخوام بردارم خیلی فرق داره؟ چون بچه داداشم احتمالا میگه دست دو نمیخوام بچس دیگه اگه شد برا خودم برش دارم؟
دوستان پیلیزززززز
ای بابا چرا یکی راهنمایی نمیکنه چن روزه اینجا انگار کسی زنده نیس :n14:
مانیتور جالبی نیست
حالا چه استفاده ایی داره؟
بچه داداشم میره کلاس پنجم و گفتن باس سیستم داشته باشن تو خونه ک مشق و این چیزا رو انجام بدن باش . گفتم اگه نخواد خودم بردارم یا نه؟ من میخواستم ips بردارمنقل قول:
اون ال جی که گفتید خوبه مخصوصا تو اتاق تاریک چشمو اذیت نمیکنه
والا حالا موندم نمیدونم اخه بچه داداشم یهو میگه من مانیتور نو میخوام این ینی ارزششو ندارهخ ک واسه خودم برش دارم؟ چون حدود 700 گذاشتم واسه مانیتور و با این حدود 250 سر و تهش هم میاد اما از کیفیتش هیچی نمیدونم , و الان نوش حدود 350-70 هستشنقل قول:
مگه یه بچه دبیستان می خواد فوتو شاپ و 3D max و Maya کار کنه ؟! همون 300-400 تومن کافیه
نه من واسه خودم میخواستم اون ips رو بگیرم خودم فقط بازی و فیلم و وب گردی میکنم و تو کار طراحی و اینا نیستم حالا یه چی میخوام ک همه نیازمو براورده کنه اما موندم چی بخرم . این دست دومه رو بیخیال بشم واسه خودم ینی؟نقل قول: