یکی از بزرگ ترین مشکلات بازی، صداگذاری بدشه! فکر میکنم کل آهنگ های بازی از انگشتای یه دست بیشتر نباشه! و همونا هی ریپیت میشه!
اونم بدون توجه به شرایط بازی! مهم نیست تو مبارزه هستی یا قدم میزنی!! :|
Printable View
یکی از بزرگ ترین مشکلات بازی، صداگذاری بدشه! فکر میکنم کل آهنگ های بازی از انگشتای یه دست بیشتر نباشه! و همونا هی ریپیت میشه!
اونم بدون توجه به شرایط بازی! مهم نیست تو مبارزه هستی یا قدم میزنی!! :|
امروز یکم دیگه بازی کردم، تو یه لوکشن بودم که دیدم اون طرف یه NPC دشمن داره هی میگه Precious, My Precious, ...
با اون صدا و اون طرز صحبت کردن فهمیدم همون Gollum خودمونه تو Lord of the ring !
خیلی سخت جونم بود!موقعی هم که میخواستی بهش حمله کنی هی در میرفت! خلاصه وقتی میکشیش یه حلقه دراپ میشه که کپی همون حلقه تو فیلمه D:
یعنی چی ؟ بازی چه ربطی به ارباب حلقه ها داره ؟ تا جایی که یادمه ول هلسینگ هیولا و خون اشام و ... میکشتنقل قول:
احتمالا یه جور Eastern Egg بوده البته از نوع شدیدا واضحش:n02:نقل قول:
Gregar جان، پست های قبلی + پست اول رو میخوندی در مورد اینا توضیح دادم!نقل قول:
بازی کلاً از این جور چیزا زیاد داره!
Easter Egg دیگه D:نقل قول:
کاملا:n02: ... Eastern Time امریکا واسه پخش مسابقات تنیس زمینه ساز بود.نقل قول:
Easter Egg دیگه
حدودا دو هفته دیگه بازی رو دانلود می کنم تا حتما این Easter Egg های زیادشو به چشم ببینم:n02:
صحبت از Easter شد، اون تاپیک Dear Esther هم خیلی زود فراموش شد، وعده هایی بود ولی عملی نشد:n02:
دوستان کوئست secure the weapon shipment رو چطوری میشه حل کرد ؟!...همونجایی که یه موش کنار یه کشتی واساده ! ..مرسی
این بازی رو من موقع انتشارش فرصت نکردم برم ولی به زودی حتما اونو میرم
الان چند روزه یه نسخه ای از بازی به نام Van Helsing I: Complete Pack منتشر شده که کلی چیز اضافی نسبت به نسخه اصلی داره مثل تمام dlc ها و آپدیت های بازی
اونایی که بازی نکردن فرصت خوبیه که این نسخه اونو بگیرن
فکر کنم امسال برای پی سی تنها نقش آفرینی خوب همین بازی بودش!