کسب درآمد اینترنتی هم هست البته اگر کلاهبردار نباشند . کار خرید و فروش اینترنتی سهام و ارز هم هست اما تجربه ی زیاد میخواد وگرنه جز ضرر چیزی نمیاره
Printable View
کسب درآمد اینترنتی هم هست البته اگر کلاهبردار نباشند . کار خرید و فروش اینترنتی سهام و ارز هم هست اما تجربه ی زیاد میخواد وگرنه جز ضرر چیزی نمیاره
حالا چرا تو خونه ؟
بسته بندی مواد غذایی و ...
ایجاد کردن یک سایت (فروشگاه) اینترنتی
خواندن قسمت نیازمندی های روزنامه
یک کار ارسال پیامک اینترنتی هم بود
فکر کنم هنوز هم توی روزنامه های همشهری باشه....(البته اگر کلا برداری نباشه)
یک سری کارهای دیگه هم هست..که بیشتر به درد خانم ها میخوره ...مثلا فروشنده لوازم مغازه ها در خانه
یه کاری که بیشتز با کامپیوتر سرو کار داشته باشه خوبه . مرسی که از پیشنهاداتون مرسی . :n16:
اگه سیستمت فوله
بزن تو کار انیمیشن
یاساخت کیلیپ برای عروسی ها
یا نوسندگی ...
ســلام...نقل قول:
اگر حوصله اش رو داشته باشی رایت cd هم خوبه شما سفارش میگیری و تحویل میدی...اما خوب هرچه دستگاه هات بیشتر باشه بیشتر میتونی سفارش بگیری..ولی برای شروع پیشنهاد میشه و چون علاقه داری یواش یواش خودت هم شرکت نرم افزاری میزنی.
این بد نیست خوبه . شما همجین حایی میشناسی ؟ من یه pc دارم سالی یه بارم روشن نمیکنم + لپ تاپ هم هستنقل قول:
نه نمیشناسم اما با چنتا مغازه رفتن مشتریهاتون رو پیدا میکنید..نمیدونم توی همشهری آگهی داره یا نه بد نیست نگاه کنی...و البته با یه pcو یه لپ تاپ نمیشه یه سری کیس هست که مثلا 10-12 تا رایتر داره(اسمش یادم نیست دقیقا شاید بهش میگفتن رایتر ) حداقل یکی دوتا میخوایین....نقل قول:
این بد نیست خوبه . شما همجین حایی میشناسی ؟ من یه pc دارم سالی یه بارم روشن نمیکنم + لپ تاپ هم هست
اگه آرشیو فیلم (از این فیلمای 700 مگابایتی) داری، میتونی بفروشی شون توی همین انجمن و سایر انجمن ها و وبلاگ و فیس بوک و ... هم میتونی مشتری هاتو پیدا کنی ... یک لیست باید از فیلمهات تهیه کنی تا بهت سفارش بدن چه فیلمی میخوان بعد 5 - 6 تا فیلم بریزی توی دی وی دی مثلا هر دی وی دی 2 - 3 تومن بدی به ملت البته باید فیلمهات کامل و جامع (تعداد زیاد باشند)
ترجمه متون انگليسي :n12: