منم یه نقد کوچیک دارم بهت! دوست عزیز شما قبل از اینکه کاربر فعال شی یادته هرروز اینجا دعوا میکردین با اون یکی همکارتون آقای d.r know ؟ بعد هم به خاطر کم فعالیت بودن بقیه در این انجمن شدید کاربر فعال و ..
مشکلی نیست ولی الکی نگید تاپیک رفت به حاشیه و ....
مجموعه یه تاپیک رو کل مباحث تشکیل میده و از توش یه نتیجه میاد بیرون !
اما در مورد اون آماری که شما میگی اون مال سال 2008 هست نه الان !
اون موقع اگه یادت باشه چیپ های انویدیا خیلی مشکل دات و داغ میکرد اچ پی هم که کلا با انویدیا کار میکرد واسه همین یه سری لپ تاپاش مشکل گرافیک داشت و ...
سر اون جریان اعتباریه سری از مدلاش رفت زیر سوال ! اما بعد چیپ های AMD استفاده کرد و مشکل حل شد !
در مورد دیجی کالا هم اینطور نگین چون سایت معتبری هست و هر نظری رو تایید نمی کنه در ضمن اینجوری نیست هرکی بیاد نظر بده وگرنه مم باید جزء نظر دهندگان باشم !
هر دستگاهی ایراد داشته باشه زود مشخص میشه اینطور نیست من بگم خوب شما بگی بد بعد خلاف این موضع مشخص شه !
من خودم در حال حاضر یه ایر دارم واسه کارهای عادیم و یه 6080 که سال 90 خریدم اگه بگم مثل روز اول کار می کنه اونم با کاربری من که روی 10 ساعت لایو بازی می کنم و فنش با سرعت کار می کنه اغراق نیست !
درصورتی که همین سری N اسوس کلی مشکلات کیفیتی داشته وداره به خصو همون N55 که مشکل کیبرد و تاپ و اسپیکر رو خود گارانتی قبول کرده به خصوص تاپ پلاستیکی !
-4540 هم تا اونجایی که کاربرای حرفه ای باهاش کار کردن بدون مشکل هست اون بحث بلوتوث و وایرلس هم مشکل خود کاربر هست وگرنه من خودم تاحالا 4 تا از 4540 های دوستمو واسشون ویندوز ریختم و کاراشو انجام دادم و مشکلی ندیدم ...
موفق باشی .