والا من یه گوشی خریدم از تهران همون موقع که یارو تستش کرد یادش رفت خاموشش کنه تا سه روز بعد که رسید اهواز از جعبه درش اوردم دیدم روشنه منتظره که تست اولیه رو انجام بدم ...
Printable View
والا من یه گوشی خریدم از تهران همون موقع که یارو تستش کرد یادش رفت خاموشش کنه تا سه روز بعد که رسید اهواز از جعبه درش اوردم دیدم روشنه منتظره که تست اولیه رو انجام بدم ...
حالا مشکلی با باتری نداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا من یه گوشی خریدم از تهران همون موقع که یارو تستش کرد یادش رفت خاموشش کنه تا سه روز بعد که رسید اهواز از جعبه درش اوردم دیدم روشنه منتظره که تست اولیه رو انجام بدم
راستی یه توصیه ی دیگه که در مورد شارژ باتری میشه اینه که هفته ای یکبار بزارید شارژ باتری گوشی کامل خالی بشه و گوشی خاموش بشه بعد شارژش کنید.
موفق باشید.
من تو كاتالوگ سوني اريكسون خوندم بار اول 2.5 ساعت بايد شارژ شه ولي مغازه داره ميگفت بايد 7 ساعت بزاري شارژ حالا به ساز كي برقصم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
آدم گیج میشه. من الان سه روز یه بار میزارم شارژ اصلا" اشکال نمیده هر دفعه هم 45 دقیقه تا شارژ کامل .
خوب این شرکت سازنده هست که گوشی رو ساخته. پس قاعدتـاً اطلاعات فنی شرکت سازنده از فروشنده بیشتره.نقل قول:
من تو كاتالوگ سوني اريكسون خوندم بار اول 2.5 ساعت بايد شارژ شه ولي مغازه داره ميگفت بايد 7 ساعت بزاري شارژ حالا به ساز كي برقصم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من هم بار اول حدود 3 ساعت گزاشتم شارژ بشه.
گوشی شما چیه ؟نقل قول:
من الان سه روز یه بار میزارم شارژ اصلا" اشکال نمیده هر دفعه هم 45 دقیقه تا شارژ کامل
موفق باشید.
من دابليو 900 رو كه گرفتم گفت 7 ساعت بذارش تو شارژ ولي من تا همون لحظه كه فول شارژ رو زد كشيدمش
الانم ماشاله خوب كار مي كنه :cool:
گوشی من نوکیا 6820 هستش.