سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ALI16437
اين نرم افزار CCICA 3.0 روي ويندوز xp اجرا نمي شه ...!!! :ohno:
واسه من كه اجرا نشد ... احتمالاً روي ويندوز هاي NT كار نكنه ؟
واسه شما چطوره ؟ :cool:
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ALI16437
اين نرم افزار CCICA 3.0 روي ويندوز xp اجرا نمي شه ...!!! :ohno:
واسه من كه اجرا نشد ... احتمالاً روي ويندوز هاي NT كار نكنه ؟
واسه شما چطوره ؟ :cool:
دوست عزيز اين نرم افزار در محيط داس قابل اجراست البته داس بوت نه prompt ابتدا یک فلاپی بوت درویندوز درست کن سپس
سیستم رو در حالت بوت لودکن یا بالا بیار بعد در dos مسیر شاخهای که فایل exe ccica دران است نشان بده ومثلا:
بنویس اگر در شاخهaaa است در درایو c
c:\cd aaa\ccica.exe
برنامه اجرا میشودحال اگر برنامه دارای قفل کپی کنترل (copy control) باشد ابتدا ایمیج میگیرد سپس رایت میکند.
برای ایمیج گرفتن
C:\aaa\ccica\ccica mabnasoft \r
برای رایت
C:\aaa\ccica\ccica mabnasoft \w
موفق باشی
بوت(داس ) ویندوز ایکس پی را از کجا می شود پیدا کرد
بهتر بود مي گفتيد در winxp چطور میتوان فلاپی بوت ساخت .
هر چند این فلاپی بوت مانند بوت 98 نیست ویک سری فایل کم دارد و به واسطه ان نمیشود وارد محیط fdisk
شد ویا درایو را فرمت کرد ولی باز بسیار کارراه بنداز است.
مثلا همین اجرا کردن فایلهای که در محیط dos کار میکنند مانند این.
در my computer روی فلاپی درایو کلیک راست کرد و format را انتخاب کنید حال عبارت
Create an MS_DOS startup disk را تیک زده و start را انتخاب کنیدحال صبر کنید تافلاپی ساخته شود
حال اگرسیستم را دوباره راه اندازی کنید وبا فلاپی بالا بیاورید وارد محیط بوت dos میشوید
با سلام
یک فلاپی به دستم رسیده که هر کاری میکنم کپی نمیشود ؟؟؟ (برای فارسی ساز حسابداری برای ویندوز 3.1 دوران عبدل وزوزک آبنبات فروش است ) ؟؟!!
با CCICA وقتی ابمیج می خواهم بگیرم امضای Copy Control را پبدا میکند و نا ترک 21 پیش میرود وسپس گیر میکند ؟!! و هیچ عملیات دیگری انجام نمی شود ؟؟!!
آبا اساتید برای کپی این دیسکت یا برداشتن قفل آن ار روی فایل قفل گذاری شده راه حلی سراغ دارند ؟؟!!
با Fda تست کردی ؟؟؟؟؟
تازه لینک سالم پیدا کردم تست میکنم خبرشو اینجا میزارمنقل قول:
با Fda تست کردی ؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
ابتدا در Prepare for DOS Format تنظیمات را به صورت 1440 -Quad 1.44 mb - None انتخاب میکنم بعد وقتی به قسمت Analyse & Read Disk میرم با تنظیم
Number Of cylinders روی 80 ویا 79 و زدن تیک All tracks non-std جواب نمیدهد
و پیغام خطا زیر را میدهد :
Calibration Required Driva A: Density : Quad
اگر راه حل خاصی دارد یا باید تنظیمات ویژه دیگری صورت بگیرد لطفا" اساتید راهنمایی فرمایید .
در ضمن هیچ جوری نمیشود از شر این فلاپی خلاص شد و فقط فایلی که روی آن قفل است را کرک کرد ؟؟؟
قبلا" یک نرم افزار بود به نام CCUICA " Copy Control Shell Protection Remover" که وقتی فایل قفل گذاری شده با کپی کنترل را بهش معرفی میکریم آن را کرک میکرد و فایل دیگر بدون قفل کار میکرد اما وقتی برای این فایل این کار را انجام میده با پیغام زیر مواجه میشم :
Only DOS EXE Supported In This Version
آیا در این مورد هم کسی از دوستان Remover قفل کپی کنترل از فایل را برای برنامه های تحت ویندوز 3.1 سراغ دارد ؟
راستی با کپی کنترل ورزن 1.6 قفل گزاری شده است .
مهسون جان من قبلا یه آموزش کامل در مورد این FDA گذاشته بودم اگه یه جستجوی کوچک میکردین راحت اونرا پیدا میکردید!!
من خودم براتون سرچ کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که من متوجه شدم شما از نسخه 7 استفاده میکنید
پیشنهاد: از نسخه 6 این برنامه استافده کنین که لینکش را در همون تاپیک بالا براتون قرار دادم!!
نکته: کلیه نرم افزارها فقط در داس قابل اجرا هستن!! از اجرای آن در ویندوز اکیدا خودداری کنید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]