همون بهتر که بسته بشه
برا من همیشه موقع چت کردن هنگ میکنه و خیلی وقت ها هم به زور لاگین میشه
الان از اسکایپ استفاده میکنم غیر از بک گراند خیلی روشن و سفیدش دیگه مشکلی نداره:n02:
Printable View
همون بهتر که بسته بشه
برا من همیشه موقع چت کردن هنگ میکنه و خیلی وقت ها هم به زور لاگین میشه
الان از اسکایپ استفاده میکنم غیر از بک گراند خیلی روشن و سفیدش دیگه مشکلی نداره:n02:
برا ما که مشکلی نداشته حتما از نت یا سیستم شماست ! :n02::n09:نقل قول:
کاش برای موبایل بسته بشه اگه دوستان راس میگن ! دی
یاهو مسنجرو تعطیل کنن دیگه ملت به چه امیدی برن اینترنت بگیرن و بخوان که آنلاین بشن.
مدیران قبلیش که قطعا بیسواد بودن ولی از وقتی ماریسا مایر اومده یاهو صد درصد پوست انداخته و از این رو به اون رو شده. همین تعطیل کردن سرویس ها و تمرکز کردن کمپانی روی سرویس هایی که می تونن "بهترین" و سودده باشند خودش قدم بسیار صحیح و مناسبی است رو به جلو.نقل قول:
یاهو الان سود ده هست و ضرر نمی ده. در این سه ماهه ابتدایی 2013، با اینکه گردش مالی 7 درصد کاهش داشته (به دلیل تعطیل کردن آروم آروم سرویس ها)، یاهو حدود 390 میلیون دلار سود بدست آورده (البته قابل رقابت با امثال مایکروسافت و گوگل نیست ولی خب، قطعا رو به بهبوده) که 36 درصد سالانه رشد داشته (سه ماهه قبل از این هم همینطور). این دقیقا نشون میده یاهو در حال افزایش تمرکز روی محصولات سود ده است و این استراتژی داره جواب میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Market Cap یاهو هم طی این یک سال، از 14 میلیارد دلار به 24 میلیارد دلار رسیده یعنی 86 درصد افزایش داشته و الان فقط نزدیک 5 میلیارد دلار با بیشترین میزانش در 5 سال اخیر فاصله داره.
تمرکز کردن روی سرویس ها یعنی همین، وقتی سهم اپرا در بین مرورگر ها در اکثر ریپورت ها بین 2 تا 3 درصده و هدف یاهو در حال حاضر ارائه سرویس ها برای بیشترین کاربران، با کمترین ریسورس های ممکنه و ناراحت کردن دو سه درصد کاربر تصمیم بیزنس صحیحی به نظر می رسه (بگذریم که اپرا خودش گفته قراره از Webkit استفاده کنه و بالطبع خود به خود در نسخه های آینده با میل جدید یاهو هماهنگ خواهد شد).نقل قول:
اپ Weather جدید یاهو رو برای آیفون دیدید؟ شعار نیست، واقعا بهترین تجربه بوده. عینک منفی بینی رو باید موقع نگاه کردن به یاهو برداشت، یاهو داره در راه صحیح قدم بر می داره، هیچ وقت اون یاهو قدیم که با گوگل و مایکروسافت رقابت می کرد نمیشه ولی در جبهه های جدید و بازارهای جدید می تونه باز هم سر بلند کنه و اینطور که شما فکر می کنید، انتظاری برای پیوستن اسمش به تاریخ وجود نداره و تنها راه برای نجاتش هم فروش نیست.نقل قول:
اخه گفته فقط بعضی از سرویسها رو قطع خواهد کرد نگفته کلا خود مسنجر قطع میشه حالا باید صبر کرد تا موقع اون زمان برسه
یه ذره جون بگیره ، چت روما رو برمیگردونه گمونم !
مسنجر هنوز پابرجاست!!:n02::n16:
تا آخر میلادی حواست باشه! هنوز وقت هست D:نقل قول:
یعنی دقیقا چند روز دیگه؟نقل قول:
برای نسخه های موبایل جاوا و s40 و احتمالا سیمبین جمع میشه . رو موبایل . اوکی ؟!!
رو pc و اندرویید و آی او اس و مک و رفقا پا برجاست !