-
من پست های قبلی رو خوندم ونظرم :
1 - حتما یک وکیل خودتون بگیرید و بهش حق الوکاله بپردازید . شهرت رو نگفتی کجاست تا بشه آدرس وکیل رو داد . کلا مشاوره های توی وب و یا وکلای راهنمای توی دادگاه یا اونایی که وکیل مجانی هستند (بهشون وکیل معاضدتی میگن ) فقط به درد راهنمایی اولیه میخورند و وقتی پرونده جدی باشه اصلا کار راه انداز نیستند . هر قدر که پول بدید بهتون کمک میکنند .
2 - دادگاه رو اصلا نمیشه عوض کرد . طبق قانون دعوای حقوقی برای ملک فقط در دادگاه عمومی محل ملک بررسی میشه و دادگاه های جای دیگه اصلا دادخواستتون رو قبول نمیکنند . دادگاه انقلاب هم فقط به جرایم مواد مخدر و امنیتی و اسلحه رسیدگی میکنه .
-
با سلام و خسته نباشید،نزدیک دو سال هست ک ب اجبار پدر و مادرم ازدواج کردم و نامزدم ولی بعد گذشت دو ماه و چندین اختلاف از طرف خواهر نامزدم کارمون به اینجا کشید ک مهریه و نفقه رو نامزدم گذاشت اجرا-حدود ی ساله ک توی دادگاهها میچرخیم و ب هیچ وجه راضی نمیشه ک تفاهمی تموم کنیم این مسله رو ،چون واقعا کارایی کرده ک دیگه توان سازش با همدیگه نداریم و خیلی هم دهن بین و طرفدار خانوادش هست
مهریه 125 میلیون پول هست و بنده دانشجو هستم
کارشناس نفقه رو ماهی 200 تومان تایین کرد
الان حدود یه ماه هست ک از اخرین دادگاهمون میگذره و از حق حبس استفاده میکنه -مهریه عندالمطالبه هست و رابطه جنسی نداشتیم
قاضی گفت نفقه دادی ؟ گفتم اره دادم واقعا هم همینطوره چقدر احمق بودم هر ماه حدود صد تومن بهش میدادم ،گفت رسید داری ازش ؟ گفتم مگه شما ب خانومت پول بدی رسید میگیری ؟ گفت شاهد چطور ؟ گفتم باید یکی کنارش می ایستاد شاید پول دادنم میشد ؟
گفت الان این خانوم از حق حبس استفاده میکنه و ...
باید هم نفقه بدی و هم مهریه
الان من سوالم اینجاست من چ خاکی بریزم سرم ؟
این قانون انصاف هست ؟
حکم تمکین هم گرفتم - قاضی گفت تا مهریه کامل نرسه تمکین نمیکنه ! این حقش هست !
تو بد گرفتاری افتادم
میگه اصلا این بهم نفقه نداده و .....
من الان چیکار میتونم بکنم ؟ راهنماییم کنید ؟
هیچ حکمی هم صادر نشده فعلا