عزیز شما یا 7850 بگیر یا 7870 با قیمت 970 که خیلی عالیه منتها باید یک پاور 600 وات گرین هم بگیرید که 225 تومان قیمتشه در هر حال شما پاور رو باید عوض کنید ولی با توجه به سی پی یو 7770 یا 7790 هم که در راهه میتونه خوب باشه
Printable View
عزیز شما یا 7850 بگیر یا 7870 با قیمت 970 که خیلی عالیه منتها باید یک پاور 600 وات گرین هم بگیرید که 225 تومان قیمتشه در هر حال شما پاور رو باید عوض کنید ولی با توجه به سی پی یو 7770 یا 7790 هم که در راهه میتونه خوب باشه
خب من الان پاور 430 رو ینی بفروشم و یه پاور 600 بگیرم بعد نزدیک 1 تومنم بدم گرافیک حدود 1200 در میاد پام اینقد بودجه ک ندارم مرد مگه اینکه گرافیک فعلی و کلا هر چی دارمو بفروشم :n04:نقل قول:
کلا گرافیکایی که تولید میکنننقل قول:
اخه شنیدم ک تصاویر توی محصولات ای ام دی مث انیمیشن هست تا واقعیت واسه همین دل میزنم ک از محصولاتش بخرم :n14:
نمیشه بطور کلی گفت کدوم کمپانی بهتره ، بلکه باید مدل به مدل مقایسه بشن.نقل قول:
در کل اون موردی هم که شما گفتین ، در کمپانی ای ام دی من قبول ندارم و چنین چیزی نیست.
همون تصاویر بصورت انیمیشن و اینا؟نقل قول:
من به شخصه چنین موردی رو نشنیدم و قبول ندارم.نقل قول:
بچه ها قیمت گرافیک GTX 570 چنده؟اگه بشه میخوام بر دارمش از 7850 بهتره انگار
البته بقیه قطعات سیستم شما زیاد تعریفی نداره و گرافیک زیاد بالا هم شاید برای این سیستم ولخرجی باشه
به نظر من برای این سیستم ارزش نداره گرافیک گرون بندازی یک 7770 حدود 500 بگیری براش خوبه بقیه پولت رو جای دیگه خرج کن
بجز پردازنده کدوم قسمتش دیگه بدرد نخوره؟