مادربوردتون از چیپ B75 هست که چیپ متوسطی در این سوکت محسوب میشه ولی برای کارهای عادی و غیر اورکلاک مناسبه و مشکلی نیست.نقل قول:
همچنین دارای شکاف PCIe3 هست که برای گرافیک محدودیتی ایجاد نمیکنه.
Printable View
مادربوردتون از چیپ B75 هست که چیپ متوسطی در این سوکت محسوب میشه ولی برای کارهای عادی و غیر اورکلاک مناسبه و مشکلی نیست.نقل قول:
همچنین دارای شکاف PCIe3 هست که برای گرافیک محدودیتی ایجاد نمیکنه.
ممنون علیرضا جان
فیض بردیم .
:»
اگه ایسوس بخرم چی ؟
ممکنه با مادربردم بیشتر سازگار باشه .
اگر منظورتون گرافیک هست ، باید بگم که نوع برند تاثیری در پرفرمنس و کارایی یا مچ بودن نداره.نقل قول:
دوست عزیز شما برای ان که بتوانید بازی Crisis 3 را به صورت Full HD و با بالاترین تنظیمات ممکن اجرا کنید و حداقل 60 فریم نیز بگیرید باید کارت گرافیکی مانند:HD7990 یا GTX 690 بخرید که حدود 4 میلیون تومان قیمت دارند!نقل قول:
من پیشنهاد می کنم کارت گرافیک Sapphire HD7970 3G (مدل دو فن یا Dual X) را تهیه کنید که کارت بسیار قدرتمندی است و تنها 1/5 میلیون تومان قیمت دارد (خیلی خوش قیمته) اما این کارت می تواند با رزولیشن Full HD و بالاترین جزئیات Crisis 3 را برای شما به صورت کاملآ روان اجرا کند.(حدودآ 50 فریم شاید کمی بیشتر یا کمتر)
کارت GTX 660 Ti هم کارت بسیار خوبیست اما ضعیف تر از HD7970 است.
من هم با دوستمون موافقم و کارت 7970 برای گیم مناسبتره ، ولی چون کاربرد شما رندرینگ هم هست پیشنهاد میکنم بخاطر وجود قابلیت کودا در کارتهای انویدیا که در رندرینگ موثر هست ، کارت 660 مناسب هست.
در غیر اینصورت ، صرفا برای گیمینگ من هم کاملا با 7970 موافقم.
همونطور که شما گفتید،
670 هم خوبه .
شاید 670 خریدم .
این با توجه به قیمتش که نسبتاً زیاده، آیا قدرتش هم همون قدر زیاد تره ؟
تو رندرینگ و بازی
بله کارت 670 از انویدیا کارت خوب و قدرتمندیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
680 و 690 چنده ؟
بسته به برندشون قیمتهای متفاوتی دارند. البته قیمت دقیق ندارم ولی به ترتیب حدودا 2.600 و 4.200 قیمت دارند.نقل قول: