:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
دوستان عزیزی لطف داشتن و این صحبت من رو تبلیغ قلمداد کردن!!!
بابا...!!به خدا 3 سال گذشت از زمانی که من یکی از کسانی بودم که این برند رو وارد بازار میکردم و بعد از اوضاع وحشتناک بازار دارو به خدا 3 ساله من هیچ نقشی در واردات این برند ندارم!!!
میتونید به سایت KishVitamin سری بزنید و ببینید اوضاع از چه قراره...
در ضمن...اون موقع هم به پیشنهاد یکی از دوستانی که 2 سال بود این برند رو وارد کشور کرده بود و به خاطر علاقه ای که به این برند داشتم و از تا حدود زیادی از نزدیک شاهد نحوه ی تولید محصولات این شرکت بودم وارد این کار شدم.!!!
دوست عزیزی که میگفتی لطف کردم و بهت پیغام خصوصی دادم تا کسی از موضوع مطلع نشه!!
مگه من کار خلافی داشتم میکردم؟؟؟یا الان کردم؟؟؟؟؟ :n08::n08::n08::n08:
کسانی که دستی در کار دارند خودشون میدونند برند Natures Gifts جز محدود برند های خوب بازار دارویی داخل کشوره!!!
بله!!!
محدود برند خوب بازار ایرانه!!!
و با آشغال های مثل Natures Made و Health Burth و .... که چون لقب مکمل خارجی رو یدک میکشند و تو ایران بی نظیر دارند میفروشند ولی تو کشور خودشون جزو برند های چیپ به حساب میان و فقط مختص جهان سوم هستند قابل مقایسه نیس!!!!!
علاقه ای هم به این ندارم که واسه کمک به یه دوست؛زندگی شخصیم به وسط کشیده بشه!
این پست هم واسه این بود بدونید که هیچ مشکلی در پست بالایی من نبوده و خرید یک محصول حتی مرتبط به شخص بنده؛هیچ فرقی در دخل شبانه ی من ایجاد نمیکنه عزیز دل !!! :n22::n22:
همین که از وقتم میذارم و سعی دارم به دوستان کمکی کرده باشم فکر میکنم کافی باشه و دیگه خواهشا زندگی شخصی ما رو وسط نکشید....
با تشکر از اون آقای بزرگوار که پدر ما رو تو این 2 روز در اورد بعد از پست بالا!!!! :n27::n02:
و امیدوارم این پست پایانی باشه واسه مسخره بازی هایی که دوستان برای من 10 ها بار به شکل های مختلف به راه انداختن و هر بار به یک شکل...!!!(بماند مشکلاتی که به خاطر یوزرم برام وجود اومده بار ها و دوستان زیادی هم از این موضوع مطلع هستند)
هدف من و دیگر دوستان فکر نمیکنم بتونه چیزی جز یک کمک دوستان هم نوع در حد توان باشه!!...!!
میتونه؟