فکر نمی کنید این مدل زنونه باشه؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر نمی کنید این مدل زنونه باشه؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله این مدل زنونه هست ولی مردونه این مدل یقه ها هم هست.به نظر من که خیلی زشت هستن و جالبه بدونید که قیمت این مدل های یقه دار تقریبا 2 برابر معمولی ها بود .من چون نپسندیدم این مدلا رو بیشتر کنجکاوی نکردم ولی تو بازار مردونه شم هست.نقل قول:
برای خرید کت و شلوار یادتون باشه شلوارش حتما جا داشته باشه برای بزرگتر کردن.چون کت و شلوار لباسی نیست که معمولا اقایان هرسال بخرند.یک کت و شلوار رو ممکنه چند سال بپوشند.کسی چه میدونه ممکنه ادم چاق بشه
وقت خرید کت و شلوار پیش خودتون در نظر بگیرید که اصولا اهل بستن دکمه ی جلوی کت هستید یا نه.
چون ما یک کت پسندیدیم وقتی دکمه اش رو میبستی پشتش بد می ایستاد.(سایزش یه ذره کوچک بود) .سایز بزرگترش هم گشاد به نظر می امد.
فروشنده گفت اکثر مردم میان دکمه کت رو میبندند کت گشادتر رو میخرند که همیشه بد می ایسته بعد هیچ وقت هم دکمه اش رو نمیبندند.اگر دکمه نمیبندی کت کوچکتر رو بردار
دراپ هشت مربوط به سایز میشه نه مدل ! یه نوع استاندارد سایزه !
برای کسایی که اندامی بلند و کشیده دارن ولی عرض بدنشون زیاد نیست. در اصطلاج هیکل اروپایی دارن. مردونه هم هست.
آستین های بلند تر ! قد کت و شلوار بلندتر ! ولی تنه باریکتر. چون برشی که برای سایزهای ایرانی میزنن با این استاندارد فرق داره !
اینو فهمیدم ولی نمی دونم کجاها دارن ! هاکوپیان و ال سی من سر زدم. اصلا دراپ هشت ندارن. تمام مغازه های میدون محسنی هم همینطور.
دیگه کجا می مونه ؟
الان برای کت شلوار دامادی چه رنگی مد هست؟
سلام.نقل قول:
میگم مثل اینکه به سلامتی فصل ازدواج راه افتاده . مبارک باشه.
من به نظرم قهوه ای سوخته خیلی شیکه برای دامادی. یه سری رنگ های آبی هم اومده جدید ولی نمی دنم به درد دامادی می خوره یا نه ولی خیلی قشنگ هستن.
قهوه ای که در 2سال گذشته مد بودنقل قول:
هنوزم هست. می تونی طوسی یا آبی رو هم تست کنی ببینی اونا چطورن.ولی میگم قهوه ای سوخته خیلی شیکه . دیگه نظرت خودتون مهمه.نقل قول:
بستگی داره چه رنگی بهت بیاد !
شما رنگ مد روز رو هم بپوشی ولی اگر مدل کت و رنگش بهت نیاد چه فایده ؟
به فکر چیزی باش که شبیه دامادت کنه نه ...... !
به نظر من کت شلوار داماد بایستی مشکی باشه حالا بسته به سلیقه میتونه رو رنگ پیراهن و کراوات مانور بده.
شما برو چندتا فروشگاه کت پرو کن تجربه من نشون داده که برندهای مختلف خیلی وقتا نوع برش و دوختشون تفاوت داره و زیاد رو حساب دراپ و سایز نباش البته اونم مهمه ولی شاید وقتی بپوشی اونیو که میخوای پیدا کنی.
و در آخر اینکه چون تا حالا کت شلوار نمیپوشیدی واقعا انتخاب اولت سخته واست همش فک میکنی بهت نمیاد در حالی که شاید اون مدل واقعا رو تنت شیک واستاده.