بله هر چند وقت يك بار مسابقه برگزار ميشهنقل قول:
بله هر چند وقت يك بار مسابقه برگزار ميشهنقل قول:
متاسفانه من توی این دوره نتونستم شرکت کنم :n03: یکم وقتش که دم عید بود مشکل ساز شد واسم و نتونستم عکسهام رو دسته بندی کنم
انشالله دور بعدی ...
به عکاس عکسهای 4تا 7 هم توصیه میکنم یکم تنوع بدن تو عکسهاشون حداقل توی ترکیب بندی و تنوع رنگ :n02:
عکسها که خوبه ولی من نتونستم ارسال کنم چون اون موقع هوا خوب نبود و یکسره هوا خراب بود. ابر هم یکسره همه جای آسمون بود از اون ابرهای صاف. بعد تموم شدن زمان تاپیک هوا خوب شد. :n02: تمدید میکردینش : دی
سلام
مرسی بابت برگذاری این مسابقات ، واقعا خیلی عالی هستن و برا من یکی که خیلی لذت بخشه
2 تا سوال چرا موقع شروع نظر سنجی تاپیک از حالت داغی خارج شد ؟ بهتر بود تا مدتی هم داغ بمونه مخصوصا که الان باید تعداد زیادی بیان و رای بدن
و این که همه عکس ها زیبا هستن شکی نیست اما عکس های 5 و 6 چجوری به اون شکل عالی گرفته شدن ؟ یعنی عکاس واقعا افرین داره و ایا اینها بعدا سیاه سفید شدن یا مدل عکسی که گرفته شده این طوری سیاه سفید بوده ؟ یا این که تو شب عکس گرفته شده ؟
از همه دوستان تشکر میکنم واقعا عالین :n11::n16:
خوب الان عيد هست و دوستان در تعطيلات و همچنين درگيري ها هم نسبت به گذشته بيشتر شدهنقل قول:
فرقي نداره و نميكنه قبل يا بعد از گرفتن عكس ،سياه و سفيد شده باشه. واضحه در روز عكس گرفته شده
تنها عكس مناسبي كه شايد اگر فرصت بود ميفرستادم. در ايام عيد گرفتم. هر چند سوژه عكس آسمان نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Camera
Canon EOS 40D
Focal Length
18mm
Aperture
f/14
Exposure
1/200s
ISO
200
سلام به همه دوستان سال نو تون مبارک باشه ......
خسته نباشید به بچه هایی که مسابقه رو برگزار کردن . فقط یه پیشنها دارم اونم اینکه یکم موضوعات مسابقه رو نو تر و خاص تر کنید ... که دست دوستان برای خلاقیت در عکاسی باز باشه
موضوعات ریز یا حتی درشت زیادی هست برای موضوع عکاسی چون " موضوع " رابطه مستقیمی با کیفیت مسابقه داره . " آسمان " به شخصه برای خود من جذابیت خاصی آنچنان نداره .
نظر من هم همينه. همون اول هم اعلام كردم.نقل قول:
الان عيده بهتر بود موضوع شكوفه يا عيد يا بهار باشه.
ابتدا موضوع بهار بود ، اما توی زمستان سوژه بهاری نیست درسته ، پس موضوع رو عوض کردیم
درباره موضوع آسمان این موضوعِ خوبیه همه جا هست خیلی تنوع داره چیزهای زیادی تو آسمان هست و ....
خوب پیشنهاد بدید موضوع چی باشه ، فقط سعی کنید موضوع عمومیت داشته باشه تا همه بتونند شرکت کنند
یه پیشنهاد :
نمیدونم چرا برداشته شد اما اگر نام کاربران نظر دهنده در نظر سنجی گذاشته بشه خیلی بهتره . اینجوری امکان تقلب احتمالی بعضی از افراد کمتره و طرف اگه نام کاربری تازه بسازه تا خودش رو اول کنه مشخص میشه . نمیخوام هیچ تهمتی زده بشه اما باید اصول حرفه ای نظر سنجی هم رعایت بشه تا ذوق عکاس از بین نره .