-
خوب مثل اينکه اين بحث قبل از امدن به بخش سخفتزار کلی پاسخ داشته ولی به نظر من شما بايد از Ram Geil 2x256 512MB Dual Channel value DDR400 استفاده کنی نه Kingstone چون همش قلابی هست و تو همين بازار رضا توليد ميشه! :wink:
و سريال و اين ها هم که شما ميگی بحث اش هست که تو سايت Kingstone سريال وارد ميکنی و Register ميکنی و
اين سريال ها هم علکی هست! از اين چيزا پايتخت پره! Kingstone اصل تو بازار عمومی نيست!!!! مگه سفارشی!
Motherboard ات هم تا اونجا ايی که من کار کردم مادر برد خيلی خيلی خوبی هست ولی 10 مدل قلابی داره از 82.000 تا 92.000 مگر اينکه از آشنا بگيری حتی کارت گارانتی و ... هم تو قلابيش هست و راه فهميدن يکی داره که بماند!
سي-دي رام و رايتر هم که بسته به نياز چی باشن تو تاپيک های ديگه تو همين انجمن مفصل بحث شده و گارانتيش هم گفته شده که گارانتی کجا باشه تا اصل باشه
CPU هم اينو بگير اونی که شما ميگی خيلی کلی هست ولی اين بهترين و مناسبترين برای Motherboard شما هست
Pentium 4 3EGHz 1MB Cache 90nm HT FSB800Mhz socket 478 Prescott
برای اصل بودن CPU هم بايد به سريال اش نگاه کنی و با سايت اينتل چک کنی يا اگه خريدی از نرمفزار مربوطه که تو سايت اينتل هست استفاده کن
کارت گرافيک ات خيلی بد هست من چند تا بستم اصلاً به درد نميخوره يا Leadtek A340TD fx5200 128bit 128Mb يا leadtek A360 Fx5700 128MB بگير البته اين بستگی به پولت داره گرافيک کارت ها با گارانتی آواژنگ اصل هستن