همه اسلات ها به جز اسلات 4 به صورت تک رم سالم هستن .
2 تا رم رو بزارم اسلات اول و دوم بوق ممتد میزنه ، بزار اسلات 3 و 4 هم بوق ممتد می زنه .
Printable View
همه اسلات ها به جز اسلات 4 به صورت تک رم سالم هستن .
2 تا رم رو بزارم اسلات اول و دوم بوق ممتد میزنه ، بزار اسلات 3 و 4 هم بوق ممتد می زنه .
شما امشب باتری رو ولتاژ گیری بکنید
پس اسلات 4 هم مشکل داره
رو حالت 1و3 با هم که تست کردین ؟
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و اگه مولتی متر دارین که بگم اسلات ها رو چطوری تست کنید
گه مشکل از این ها نباشه یا اسلات مشکل داره یا مشکل از طرف مین است حالا یا میتونه از مدار تغذیه رم روی مین باشه یا چیپ شمالی
باتری رو پیش یکی از دوستان که تو کاره سخت افزار بردم گفت 2.5 ولته و مشکلی نداره .
یه پیشنهادی که داد گفت نزدیک باتری دو تا پایه (cmos) هست اونا رو با یه پیچ گوشتی اتصال کوتاه کن . این کار رو انجام بدم ؟
به چه صورت ؟ سیستم باید روشن باشه ؟
پیچ گوشتی اگه به قطعه ای خورد مشکلی پیش نمیاد ؟
سیستم را خاموش کنید و از برق بکشید و انجامش بدیننقل قول:
یه پیشنهادی که داد گفت نزدیک باتری دو تا پایه (cmos) هست اونا رو با یه پیچ گوشتی اتصال کوتاه کن . این کار رو انجام بدم ؟
نقل قول:
سیستم رو خاموش کردم روی دو پین cmos یه پیچ گوشتی گذاشتم و دکمه پاور رو زدم ، clear شد اما مشکل جفت رم حل نشد !
چکارش کنم ؟ مگه اینجا بخش سخت افزار نیست ؟!
چرا با قطره چکون راهنمایی می کنید ؟ ( بخاطر تعداد پست ) ! تو یه پست کامل توضیح بدید ! هر روز باید بیام ببینم کسی هست که جواب بده .
در صورت وجود آپدیت جدید برای بایاس آپدیتش کنید
بصورت تک کاناله سیستم را راه اندازی کنید و سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید
اینجا باید در صورت ارهنمایی بصورت غیر حضوری مشکل شما حل بشه نه اینکه به مشکلات شما اضافه بشه!نقل قول:
چکارش کنم ؟ مگه اینجا بخش سخت افزار نیست ؟!
چرا با قطره چکون راهنمایی می کنید ؟ ( بخاطر تعداد پست ) ! تو یه پست کامل توضیح بدید ! هر روز باید بیام ببینم کسی هست که جواب بده .
عزیز اینم 3 تا شات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا پست های قبل رو هم یه نگاه بکن شاید چیزی دستگیرت بشه .
در این سه شات سیستم شما مشکل خاصی نداره
دو وضعیت در سیستم شما محتمل هست
یکی اینکه بایاس مادربرد دچار مشکل شده که تست رم ها روی یک سیستم دیگه یا تست دو ماژول رم دیگه روی این سیستم مشخص میشه
دوم اینکه احتمال داره شم با اورکلاک پردازنده فراموش کرده باشین فرکانس رم را کاهش بدین و مادربرد بصورت خودکار برای پایداری رمها به آنها ولتاژ بیشتر داده که اصطلاحا ماژول ها ولتاژ خور شدن که توصیه می کنم سیستم را با تک رم اورکلاک کنید به حالت قبل و بعد با دو ماژول تست کنید
نقل قول:
دوست عزیز تونستم سیستم دوستم رو واسه تست سیستم خودم بگیرم .
شرح کارهایی که انجام دادم : همونطور که گفتید سیستم رو با تک رم اورکلاک کردم و بعد رم دوم رو اضافه کردم اما جواب نداد .سیستم رو از حالت اور کلاک خارج نکردم دو تا رم از سیستم خودم رو روی سیستم دوستم گذاشتم و بدون مشکل جواب داد ، رم های سیستم دوم ( دوستم) روی سیستم خودم گذاشتم اما بوق ممتد می زد ، باطری دو تا سیستم مشابه بود که مال سیستم دوم رو روی سیستم خودم با رم های خودم گذاشتم بازم جواب نداد !
آیا نیاز بود سیستم رو از حالت اورکلاک خارج کنم بعد این کارها رو بکنم ؟
من 2 سالی که سیستم رو خریدم موقع روشن کردن همیشه یه تک بوق میزنه ای واسه چیه ؟ سیستم رفیقم اینطور نیست ؟
مادربرد مشکل داره
اگر گارانتی داره ببرید گارانتی اگر هم که نداره!؟ که احتمال تعمیرش خیلی بعیده
تک بوق همون پست اسکرین هست که میشه از بایاس این مورد را که زمان پست اسکرین بوق بزنه یا نزنه را فعال کردنقل قول:
من 2 سالی که سیستم رو خریدم موقع روشن کردن همیشه یه تک بوق میزنه ای واسه چیه ؟ سیستم رفیقم اینطور نیست ؟
به هر حال مادربرد سیستم شما مشکل داره که باید یک متخصص با بررسی دقیق مشکل را پیدا کنه که یا از بایاس هست یا از nb یا از مدار رم