-
داداش راستی یه سوال جدید برام پیش اومد...
الان من 2 تا رم اکسیر 1600 خریدم...
الان رو سیستم هست و اوکی هست داره کار میکنه...
فقط 2 تا سوال...
یکی این که برای دوال چنل بستن باید ببندم رم هارو رو اسلات های همرنگ چون الام مادربوردم 4 اسلات داره که 2 تاش ابی هست و 2 تاش سفید باید اینارو چطوری ببندم؟
و این که با چه نرم افزاری عرض یابی بکنم رم رو ببینم در چه حدی هست...بازم خیلی ممنونم از راهنمایی هات داداش...!
-
بله همونطور که خودتون هم گفتین باید رمها رو روی اسلاتهای هم رنگ نصب کنین.
اگر میخواین مشخصات دقیق رمتونت رو ببینین میتونین از نرم افزار CPU-Z استفاده کنین.
اگر هم میخواین از قطعات سیستمتون از جمله رم تست بگیرین و با قطعات دیگه مقایسه کنین ، میتونین از PassMark PerformanceTest استفاده کنین.
-
خوب داداش من دوباره اومدم...
این از مشخصات رم با این برنامه که فک میکنم رم ها هم به صورت دوال هستند...
این مشخصات اول ببین مشخصاتش چطوره...خوبه یا بد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجا...من الان فقط یه مشگل دارم...من تسک منیجر رو باز میکنم و میرم به تب پرفورمنس...
درصد کارکرد رم و سی پی یو اونجا مشخص هست که تقریبا 46% از رم داره استفاده میشه و 10 % تا 3% هم از سی پی یو...
البته این اکثرا تو زمانی هست که یه فایل 16 گیگی رو دارم جا به جا میکنم یا مثلا 40 گیگ فایل فشرده رو دارم اکسترکت میکنم...
تو زمانی که سیستم داره این کارارو انجام میده و تقریبا نصف بیشتر رم ازاده و سی پی یو هم ازاده...
مثلا فایرفاکس رو باز میکنم یا مای کامپیوتر و یا حتی دانلود منیجر چیری رو بخواد سیو کنه خیلی با تاخیر و به حالت جون کندن این کارو انجام میده...
این دلیلش چی هست؟؟؟
خودم فکر کردم از ویندوز باشه...چون با نورتون قاست الان 1 سالی هست بک اپ دارم از ویندوز و هر موقع حس کنم ترکیده اون ویندوز رو ریکاوری میکنم...
فک کردم چون ویندوز با رم قبلی ازش بک اپ گرفته شده با اون مچ هست؟؟؟
یه سوال دیگه هم این که اورکلاک برای من لازم هست؟:n25:
سی پی یوم core 2 8200 هست و رمی که خریدم 4 گیگ رم elixir با باس 1600 هست...
جواب اینارم بدی واقعا ممنونت میشم و قول میدم انقد ازیتت نکنم...ممنون:n16:
-
درصد استفاده از رم عادی هست و مشکلی نیست.
شاتی هم که گذاشتین ظاهرا همه چی عادی هست و مشکلی نیست.
علت کندی سیستم میتونه دلایل زیادی داشته باشه.
معمولا در اینجور مواقع هارد خیلی در سرعت سیستم موثر هست و میتونه عامل اصلی هارد باشه.
به هرحال راه هایی مثل تعویض ویندوز ، ویروس یابی یا پر شدن ظرفیت درایور ویندوز یا . . . پیشنهاد میکنم انجام بدین
-
بله درایور وندوز که خیلی شلوغ بود...کسپر من هم همیشه اپدیت و فعال هست...
هاردم 1 ترا سیگیت هست که واسه 2010 هست...
فقط یه چیزی dram frequancy تو عکس اول عادی و مشگلی نداره؟
جایی هم ندیدم باس رم رو 1600 زده باشه...؟!
ممنون
-
عددی که در اون قسمت نشون داده شده رو باید دو برابر کنین. یعنی 666*2
فرکانس پایه و دیفالت مادربورد روی 1333 هست که برای اینکه رمها در حالت 1600 فعال بشن باید در داخل بایوس مادربورد تنظیم کنین.
-
واقعا ممنونم از پاسختون...
اگر براتون امکان داره و مقدوره لطفا اموزش اون رو هم بزارید برام که چی کار کنم که همین الان انجامش بدم...بازم ممنون
-
خواهش میکنم.
وارد بایوس مادربورد بشین و ضریب رم رو دستی افزایش بدین و روی 1600 بزارین.