سلام ، بله گفتم میتونه از چرک و دمل و اینا باشه.نقل قول:
یه محلولی هست ، مخصوص جوش و دمل الان اسمش یادم نیست از اون بزن روش حله ;)
Printable View
سلام ، بله گفتم میتونه از چرک و دمل و اینا باشه.نقل قول:
یه محلولی هست ، مخصوص جوش و دمل الان اسمش یادم نیست از اون بزن روش حله ;)
سلامنقل قول:
سلام ، بله گفتم میتونه از چرک و دمل و اینا باشه.
یه محلولی هست ، مخصوص جوش و دمل الان اسمش یادم نیست از اون بزن روش حله :wink:
فکر کنم منظورتون اریترومایسین باشه!!!
فعلا که سفالکسین + آمپول جنتامایسین مصرف می کنم.
منم داداشم 2 ماه پیش عمل کرد با بی حسی نخائی...خلاصه 1 روزم بستری بود بیمارستان ...بعد عملشم هر روز پانسمانشو عو ضمیکردیم می بردمش با ماشین درمانگاه..کلی پدرش در اومد و درد میکشید...
باز دوباره دیروز عود کرده :n30: خلاصه بردیمش پیش یکی از بهترین جراحهای تهران گفتش باید عمل بشه عود کرده.....خلاصه بیماری بدیه با اون همه پانسمان عوض کردن و اون همه تمیز کردن اون همه ضد عفونی کردن و اون همه درمانگاه بردن..بازم عود کرد...
آدم اعصابش خورد میشه از این بیماری
واقعا جز بدترین بیماری ها از نظر سختی و درد هست
از شدت درد همیشه موقع تعویض پانسمان با خودم خودکار میبردم میزاشتم دهنم یعنی دکتر بهم گفته بود
tapatalk
مشکل اصلی این بیماری اینه که احتمال عود کردنش همیشه وجود داره.
البته برا من رو هر دو بار بسته عمل کردن.یعنی بعد عمل بخیه زدن.به خاطر همین تقریبا دردی نداشتم.
الانم تو چند تا مقاله خوندم که احتمال عود کردن با روی جراحی قدیمی زخم باز تقریبا برابر یا بیشتر از روش بسته است.
یعنی در حال حاضر با توجه به روش های جدیدی که مطرح شده استفاده از روش زخم باز توجیهی نداره.
منم فعلا دارم دارو مصرف می کنم. ولی حس میکنم این یکی هم سینوس هستش.( دکتر چیز دیگه ای گفته )
منم پارسال عمل باز کردم اینو.
همونطورکه دوستان گفتند فقط مشکلات بعد عمله که اعصاب خورد کنه. مخصوصا روز بعد از عمل که باید گازاستریلارو برای بار اول خودت بیاری بیرون. که من البته بعد از ۲ساعت تلاش دیدم نمیتونم و رفتم دکتر که با خشونت تمام همشو کند که واقعا جزو بدترین روزای زندگیمه اون روز :n02:
اینو میخواستم بگم که دکتر بهم پیشنهاد داد بجای گازاستریل که هر بار باید میکرد توش یه باند دیگه بود که خیلی چیز عالی ای بود. متاسفانه اسمش و اینا یادم نیست. قیمت بالا بود خیلی یادمه.
مزایاش اینا بود:
راحت میرفت تو
بعد از ۲روز باید میاوردی بیرون که بیرون آوردنش بسیییییییار راحت بود.کافی بود تو حموم فقط دولا شی :n02: خودش میپرید بیرون!
اصلا نمی چسبید به گوشت داخل
گوشت داخلو تازه نگه می داشت همیشه و خشک و کهنه نمی کرد.
و بعد از تنها ۱ماه کامل پر شد. توضیح اینکه من فوق العاده بزرگ بود (۲تا تخم مرغ میرفت تو) و آبسه شده بود.
دوستان من هم دو , سه سالی میشه این عمل رو انجام دادم ( به صورت باز ).بعد 3 ماه پانسمان و درد و این گرفتاری ها خوب شد.اما یک هفته نشد که جاش باز شد و خونریزی کرد و پیش دکتر رفتم و گفت چیزی نیست و پانسمان رو ادامه بده.همیشه همین رو میگفت.تا الان هم که دارم تایپ میکنم همینطوری هست و همیشه خوب میشه و بعد یک مدت دوباره...! واقعا خسته شدم دیگه.به نطرتون مشکل چیه؟ از طرفی هم دوباره نمیتونم عمل کنم چون کنکوری هستم و کلی دغدغه دارم.دوستان ممنون میشم نظر بدین :n12:
سلام دوست عزیز
دوست عزیز از راه دور نمیشه قطعی گفت چیه چون دو تا احتمال وجود داره. ممکنه چیزی که می بینید همون سینوس باشه که عود کرده که این بستگی داره به عمل قبلی تون که چقدر کامل تمام شده
و حالت دوم این میتونه باشه که جای عمل تون در اثر فشار و غیره دوباره باز شده ....
اگه علائم رو بیشتر بگید میشه جواب قطعی تری داد. ترشح داره ؟ روی پشت تون رو از بقیه کمک بگیرین ببینن که چیز های مثل جوش و تو رفته وجود داره (سوراخ کوچیک)
اگه علائم بالا رو نداره احتمالا همون حالت دومه که عرض شد .
موفق باشید .
سلام
ترشحش چه رنگیه؟
بهتره پیش یه جراع عمومی دیگه برین.