با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
سلام! :rolleye:
خواهش می کنم دوست گرامی :biggrin: :cool:
اگه لینک دانلود برنامه رو هم می ذاشتی بهتر بود
در کل دستت در د نکنه
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين قفل 6 ساله كرك نشده و من ميتونم نمايندگي فروشش رو به هر كسي بخواد بدم
در حال حاضر 299 دلار قيمت فروشندش هست من يك سومشو ميفروشم
تصوير اول
تصوير هنگ كردن
تصوير سوم
با ايميج اصلي ساخته شده توسط برنامه نميشه اونو اجرا كرد و پرو تكشن بسيار قوي داره
هيچ اهميتي نداره. نوشته هاي شما رو در مورد اين قفل طبق لينكي كه سودا داده بود توي پرشن تولز قبلا ديدم.نقل قول:
نوشته شده توسط smartch83
اين ها همه اش تبليغات تجاريه و من هم به هيچ وجه حاضر نيستم براش وقت بگذارم . فقط يك نكته رو يادآوري ميكنم و اونم اينه كه قفلي وجود نداره كه 6 سال كرك نشه . احتمالا منظور شما كپي بوده .
smartch83 !
به شما اخطار مي كنم كه توي اين انجمن تبليغات تجاري خودتون را تموم كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست هاي تجاري و بي ربط شما هم پاك شد .
بحث هاي تاپيك هم منحرف نكنيد ...
چون خيلي دوستتون دارم رفتم و توي بك آپهام گشتم .
من يك نمونه از سافت لاك داشتم كه با SI=5 ازش ايميج گرفتم و كار هم كرده . ( منظورم از نمونه سي دي نمونه اي هست كه خود شركت سازنده در اختيار عموم براي تست قرار ميده )
اينم بخشي محتوياتش :
Volume in drive K is SOFTLOCK_CD
Volume Serial Number is DAB5-238A
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_CD
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_CDR
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_GUARD
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_USB
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_VCD
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_CD\SLCD_BROCHURE.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_CD\SLCD_MANUAL.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_CDR\SLCDR_BROCHURE.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_CDR\SLCDR_CDR_MANUAL.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_GUARD\SLBGUARD_BROCHURE.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_GUARD\SLGUARD_MANUAL.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_USB\SLUSB_BROCHURE.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_USB\SLUSB_MANUAL.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_VCD\SLVCD_BROCHURE.PDF
K:\SOFTLOCK\SOFTLOCK_VCD\SLVCD_MANUAL.PDF
نه حوصله هاست كردن فايلهاي پي دي افش توي راپيد شير رو دارم . نه اهميتي داره . اين قفل تكنيكش مشابه با ليزر لاك هست كه توي ساب ديتا مي نويسه و با اومدن رايترهاي RAW منسوخ شده ! البته بگم گه آدرس سايتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. ولي من لوگوي اينو با لوگويي كه توي اون HTML هاي سايت انريل بود مقايسه كردم و يكي هستند. نمونه من توش نوشته Copyright (c) 2002 SoftLock و نتيجه اش اينه كه گفته شما درست نيست.
آپلود شد .نقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
:rolleye:
سلام به همه دوستان....
من يه سي دي گرفتم كه ديتا بيس يه سري شركت است.اين سي دي روش قفل نگهبان است و نميدونم ورژنش هم چنده.اما از اونجا كه تازه اومده احتمالا بايد آخزين نسخه قفل استفاده شده. اينو رو اونور گشتم و روش زي را ديدم جائي معرفي كرده:
(نميدونم چرا پاك نشد!!) مديريت محترم لطفا اين پست تكراري را حذف كنند . پست اصلي را در بعدي زدم!
دوستان عزيز سلام....
من يه سي دي گرفتم كه ديتا بيس يه سري شركت است.اين سي دي روش قفل نگهبان است و نميدونم ورژنش هم چنده.اما از اونجا كه تازه اومده احتمالا بايد آخزين نسخه قفل استفاده شده. اينو رو اونور گشتم و روش زي را ديدم جائي معرفي كرده:
روش خورد و خاك شير كردن قفل نگهبان
ابزار لازم :
1- pregap
2- tz copy 1.55
3-ultra iso 7.2 me
4-iso buster
5-clone 4.2
روش استفاده:
الف:ابتدا با برنامه pregap.13 از سي دي اصلي ايميج با پسوند bin ميگيريم.
ب:ايميج bin رو به وسيله tz باز كرده و فايلهاي داخل پوشه!lock cd رو كه حجمي بالاي 1گيگ دارند به وسيله مرحله 3 برنامه tz كم حجم ميكنيم(2گيگ به 5 مگ و....)
ج: حال از برنامه tz خارج مي شويم و ايميج bin رو به وسيله isobuster باز مي كنيم و بر روي sission 1 در حال نمايش در برنامه iso buster كليك راشت كرده و از گزينه هاي نمايش داده شده گزينهextract session (*) و سپس گزينه raw(bin. iso) را انتخاب و ايميج جديد را با پسوند bin ذخيره مي نماييم.
د:ايميج bin حاصل از كار با iso buster را به وسيله tz باز مي كنيم و حجم فايل هاي داخل پوشه !lock cd را به حجم اوليه خود باز مي گردانيم.
ه: با استفاده از ultra iso ايميج حاصله رو به فايلهاي كلون سي دي تبديل مي كنيم و در آخر ايميج كلون را توسط كلون 4.02 رايت مي كنيم : حاصل كار رو خودتون امتحان كنيد.
سئوال اول : آيا اين روش جواب ميده؟
سئوال دوم : اين نرم افزارها رو با ورژنهاي مذكور از كجا دانلود كنم؟
سئوال سوم : روش شما چيست و نرم افزار مربوطه را از كجا دانلود كنم؟
ا زكمك شما بسيار سپاسگذارم.
جهت اطلاع در پوشه LOCK.CD !
اين فايلها وجود دارند:
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.UDF
NEGAHBAN.VDF
NEGAHBAN.WDF
NEGGLP.LCK
ارادتمند - بهزاد