البته دومي رو همونطور كه گفتم واسه اور گزينه ي بهتري هست اما كارت خودتون واسه گيم مناسبتره...
Printable View
البته دومي رو همونطور كه گفتم واسه اور گزينه ي بهتري هست اما كارت خودتون واسه گيم مناسبتره...
آقا الان زنگ زدم به آلبالو گفتش که ما فقط کارتهای حرفه ای کوآدرو را میاریم.نقل قول:
نوشته شده توسط Vampire Viper
از کی شنیدی این قیمت رو؟
شرمنده اگر نداشتن والا من خودم قیمت نگرفتم یکی از بچه های سخت افزار قیمت گرفته بود
شماره تلفونو كه دادم پستهاي قبل!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط vbigdeli
آقا چطوری میشه بایوس کارت های انویدیا را بروز کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط m654
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایوس جدید کارتم را پیدا کردم،ولی خوب نمیدونم چطوری میشه ارتقا داد بایوس کارت گرافیک رو!
آقا این کارتی که شما میگفتی 7600 بود نه 7800!نقل قول:
نوشته شده توسط m654
چون الان زنگ زدم.
اي بابا اصلا نيازي به زنگ زدن نبود جانم اين كارت 7800 الان 350تا 370 تومنه چي چي 210 تومن واقعا كه !!! :blink:
7800 gs الان تو بازار قيمتش 260-280 تومنه . :tongue:
عزيز تو هم نگاه كن ببين خودت كارتو دست كاري نكردي بعدشم فكر نكنم اگر خودتم دست كاري نكردي كارت مشكلي داشته باشه
آخه به خاطر همون مشكل حرارتي فركانس ميارن پايين اكثر در ضمن مگه تو الان با كارت مشكلي داري ميخواي اوور كني ؟؟؟؟
اقلا 1 ماه كار كن باهاش ببين تو بازي يا برنامه لنگ ميزارتت بعد برو واسه اور. مگه بازيه بوده خوب اجرا نكرده ؟؟؟؟
اگر هم يه گزارش كامل از كارت بزاري ما دوستان هم استفاده كنيم خوبه .
مثلا بازي فير يا مست ونتيد يا قوست ريكن نصب كن يه گزارش كامل بزار اگه ميتوني با برنامه 3dmarck هم تست كن امتيازتو بزار اينجا ببينيم چه جوره تا معلوم بشه كارتت چند مرده حلاجه.
نظر دادن همينجوري كه فايده نداره كارتو حتما با چندتا برنامه و بازي با گرافيك بالا امتحان كن. حتما حتما حتما . :happy: :happy:
دیگه حالا زنگ زدیم دیگه!نقل قول:
نوشته شده توسط byebye
آقا تو 3DMark05 1.2.0 تست گرفتم(768×1024 NO AF,No AA) قبل از اور شدن 6430 بود كه الان شده 6625 در بازيها هم فقط در Prey تست گرفتم كه خيلي راحت كار مي كرد ولي بازيهاي ديگه را نميتونم چون وقت ندارم:)
آقا شما میدونی چطور میشه بایوس کارت گرافیک را بروز کرد؟چون نسخه جدیدش اومده،ولی خوب برنامشو ندارم کهنقل قول:
نوشته شده توسط byebye
update كنم بايوس را.
آقا نظرت در مورد X1800 GTO چيه؟نقل قول:
نوشته شده توسط byebye
شنيدم كه هم قيمت 7600 جي تي هستش و بهتر كار مي كنه.