ایکس وِیژن مدل 46kd40نقل قول:
مشخصاتشو از اینجا ببین
به نظرم تو این وضع بازار ان تلویزیون بهترین گزینه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایکس وِیژن مدل 46kd40نقل قول:
مشخصاتشو از اینجا ببین
به نظرم تو این وضع بازار ان تلویزیون بهترین گزینه است
دوستان من بالاخره مدل 46 - 7770 خریدم و ازش راضیم . به همراه 4 تا عینک و سینمای خانگی بلوری در اومد 4.820 البته الان شده 5.290 میلیون .
از راهنمایی هاتون ممنون .
این مدلی که همساده میگه یه هدیه هم همراهش هست . يه سينماي خانگي مدل XVHT-502 ایکس ویژن همراهش میدن .نقل قول:
قیمت این مدل سینما حدود 500 تومنه .
یکی از ویژگیهای خوب این مدل فرکانس 120 هرتزش هست .
همون طور که گفتن 6980 هیچ تفاوت خاصی با 6950 نداره . فقط پردازنده ی دو هسته ای و این جور چیزا که فقط برای کسانی خوبه که از قابلیت های smart tvشون استفاده می کنن . ولی اگر میخواید سری 7 بگیرید که طبیعتا از سری 6 بهتره . 7770 رو نگیرید ، 7750 رو بگیرید که از لحاظ ظاهری و مشخصات کاملا مثل هم هستن فقط همون دوربین رو نداره که باعث میشه خداقل 400 هزار تومن ارزون تر بشه .نقل قول:
لطفا یکی بگه چطوری میتونم فایل بروز رسانی 46ES7770 از سایت سامسونگ دانلود کنم چون مدلی به این نام نداره . اسم اصلی این مدل تو سایت چیه ؟
مدلش همون 7500 هست. اگر تو سایت ایرانی پیدا نکردی تو سایت مالزی یا امارات دنبالش بگرد ولی مستقیم با خود تلویزیون بگیری مطمئن تره.نقل قول:
من چون سرعت اینترنتم پایینه می خوام خودم از اینترنت بگیرم . تو سایت اصلا مدل 7770 نداره مدلهای نزدیک به این 7000M و 7500M و 7100M نمی دونم چیکار کنم .پس من اگه 7500M بگیرم روی این مدل جواب میده ؟ مشکل پیدا نمیکنه ؟ کسی میدونه حجمش چقدره ؟
آره همون آپدیت 7500 رو بگیری حله. حرف آخرش هم مهم نیست.نقل قول:
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . آپدیتش کردم .
یه سوال : از این دوربینش چطور میتونم به عنوان وب کم استفاده کنم ؟ اینترنت می خواد ؟خود نصابه برای تنظیمش یه کاری کرد دوربین کار کرد . من وقتی دکمه دوربینو میزنم میگه در حال اتصال ... بعد میگه اتصال به شبکه برقرار نیست .
در این مورد اطلاع دقیقی ندارم و راستش اصلا با این مدل کار نکردم.نقل قول:
پیشنهاد میشه به دفترچه فارسیش مراجعه کنید: