بازم توی نیمکت به نظرم غرب کیفیت بهتری داره.........
دانکن،هاردن،راندولف و وست بروک خیلی خوبن.....................
+
حیف شد،بازم گسول انتخاب نشد:n03:
Printable View
بازم توی نیمکت به نظرم غرب کیفیت بهتری داره.........
دانکن،هاردن،راندولف و وست بروک خیلی خوبن.....................
+
حیف شد،بازم گسول انتخاب نشد:n03:
اوووف عجب تاپیکی !! تو کمتر فرومی بشه همچین تاپیکی پیدا کرد! سپاس فراوان از سازنده تاپیک ...
به نظرم تیم کنفرانس غرب قوی تره و بازی رو میبره... هر چند این مسابقات نمایشی هست اما کل کل هایی که توش وجود داره حس رقابتی شدیدی رو ایجاد میکنه بین بازیکن ها.... البته لبرون جیمز رو هم که از کنفرانش شرق نمیشه نادیده گرفت ...
من خودم بخش اسلم دانک رو بیشتر دوست داشتم اما چند ساله مثه قبلا نیست و زیاد هم پیگیر نبودم جدیدا ... امیدوارم امسال مسابقات جذاب تر شه ... به امید درخشش کوین دورانت و تیم دانکن:n02:
درسته دوستان کنفرانس غرب خیلی قوی تر به نظر میرسه و اگه بازیکنان تو روز مسابقه رو فرم باشن به احتمال زیاد سومین سال پیاپی برنده بازی میشن!
یه نکته ای که نمیتونم بهش اشاره نکنم دعوت نشدن برادران گسول هست! انتظار میرفت پائو گسول دعوت بشه که نشد از طرف دیگه برادرش که تو ممفیس بازی میکنه هم دعوت نشد!
در مورد مسابقات اسلم دانک هم من خودم یکی از طرفداران این مسابقات هستم و همونطور که گفتم سال قبل زیاد کیفیت خوبی نداشت و بازیکن ها تو حرکات هیچ خلاقیتی به خرج ندادن و اکثر حرکات تکراری بود اما سال قبلش که گریفین قهرمان شد دوتا حرکت جالب ابداع شد یکی پرش از روی ماشین که تو این مسابقات بی سابقه بود یکی دیگه هم استفاده از دوتا سبد بسکتبال بود که جاوالی مکگی انجامش داد! امیدوارم امسال کیفیت خوبی داشته باشه!
یه سری ها دوست دارن بدونن چه بازیکن هایی شرکت میکنن که به نظر میرسه امسال هم از بین بازیکن های روکی (بازیکن هایی که تازه به ان بی ای اومدن) باشه که من احتمال میدم یکی از شرکت کننده ها توماس رابینسون از تیم سکرامنتو باشه که خوب اسلم دانک میزنه یه سری تو مسابقات پیش فصل دیدم که از روی سر دوایت هاوارد توپ رو وارد سبد کرد که به عنوان حرکت برتر بازیکن های روکی تو مسابقات پیش فصل هم شناخته شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرهای جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم هیوستون راکتز قصد دارد در آغاز دهمین سال افتتاح ورزشگاه خود،نمایشگرهای HD در سالن تویوتا سنتر نصب کند.یکی از دلایل نصب این نمایشگرها،برگزاری آخر هفته و بازی آل استار ۲۰۱۳،در شهر هیوستون است.گفته می شود این نمایشگرها بزرگترین نمایشگرها در ورزشگاه های آمریکای شمالی خواهد بود.
مدیر عامل باشگاه هیوستون راکتز در این زمینه گفت:”ما می خواهیم مطمئن شویم در اینجا یک تجربه بهتر برای شما می سازیم.ما فکر می کنیم این کار ما را در سطح دیگری قرار می دهد.”
کل این پروژه که شامل مواردی مثل به روز رسانی سیستم اینترنت بی سیم ورزشگاه به اتاق کنترل جدید،برای پخش ویدئو و ارائه بازی است، حدود ۱۵ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.
ممنن بابت تاپيك
شرکت کننده های مسابقه محبوب اسلم دانک مشخص شدند!:n19:
تو ادامه میتونید تاپ تن پلی این بازیکن ها رو دانلود کنید!
تاپ تن پلی (هایلایت) تعداد دوره شرکت تیم باشگاهی نام بازیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 لس آنجلس کلیپرز Eric Bledsoe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 یوتا جاز Jeremy Evans [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 دنور ناگتس Kenneth Faried [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 تورنتو رپتورز Terrence Ross [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 نیویورک نایکز James White [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 ایندیانا پیسرز Gerald Green
خب راستش انتظار این بازیکن ها رو نداشتم اما هر چی هست فکر کنم از سال قبل جذاب تر باشه!
بین این بازیکن ها بدون شک جرالد گرین از همه بهتره که پرش های فوق العاده ای میزنه و به آسمان خراش هم شهرت داره این بازیکن دو دوره تا حالا شرکت کرده که یکسال قهرمان شد و خیلی ها میگن مسابقات اون سالی که قهرمان شد از زیباترین مسابقات تاریخ اسلم دانک هست به هر حال شانس اول همین جرالد گرین هست !
از بین بقیه بازیکن ها کنت فرید رو خیلی دوست دارم چون خوب اسلم دانک میزنه و قد و قامت بلندی هم داره و فکر کنم شانس دوم قهرمانی باشه!
بقیه بازیکن ها آنچنان شانسی ندارن به نظر من!
این هم بازیکنان شرکت کننده در مسابقه پرتاب های سه امتیازی
انصافا بازیکن های خوبی تو مسابقه هستند و فکر میکنم این مسابقه هم جذاب از آب در بیاد من خودم دوست دارم استیفن کاری بازیکن تیم گلدن استیت قهرمان بشه!
دو سال پیش این بازیکن تو بخش آمادگی جسمانی اول شد و پرتاب کننده ی خوبی هم هست!
سلام
تاریخ مسابقات از کی شروع میشه؟
مسابقات دانک و 3امتیازی و بقیه چه روزهایی هستن؟
27 بهمن که میشه امروز و ظاهرا پنج روز ادامه پیدا میکنه!نقل قول:
ببخشید دوستان مسابقات از فردا صبح شروع میشه که من به اشتباه گفتم امروز شروع میشه!نقل قول: