سلام.از تو بایوس هم ahci گزاشتم ولی تغییری نداشت.
شما هارد های ssd که دارید مدلاشون چیه؟ و اینکه با برنامه hdtune تست بگیرید ببینید چقدر سرعتو نشون میده؟بعد تو کپی کردن سرعتشون چقدره؟؟؟؟
Printable View
سلام.از تو بایوس هم ahci گزاشتم ولی تغییری نداشت.
شما هارد های ssd که دارید مدلاشون چیه؟ و اینکه با برنامه hdtune تست بگیرید ببینید چقدر سرعتو نشون میده؟بعد تو کپی کردن سرعتشون چقدره؟؟؟؟
بله دوست عزیز... درایو شما مشکلی نداره! کاش قبل خرید مشورت میکردید... اون اعدادی که روی SSD با چیپ Sandforce میزنن تنها با برنامه ATTO Benchmark گرفته شده که در حقیقت اصلا اون سرعت وجود نداره! سامسونگ مسلما بهتره! چون چیپ سامسونگ MDX و MCX هست و اعداد واقعی هستتند..نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز بحث اینا نیست
فرمایش شما درسته ، اعدادی که شرکت ادعا داره با سرعتی که عملا تست میکنید فرق میکنه من adata intel transend patriot ocz رو تست کردم
سرعتی که برای دوستمون میزنه خیلی پایین هست یعنی در حد sata 3g هست
عزیز شما با این نرم افزار ها تست کنید و نتیجه رو بفرستید
AS SSD Benchmark
Crystal Disk Mark 3.0
HD Tune Pro v4.50
atto
این لینکو ببینید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من 2 تا ssd wildfire 120gb رو رید صفر بستم
اعداد تست شما بید حدود نصف این باشد
نمیدونم چیرا لینکو میزارم بهم میخوره انگار مسولین این یاین با لیون مشکل دارن
بجای ---- این به انگلیسی لیون کامپیوتر بنویسید ، چیکار کنم تایپ نمیکنه خودتون هم تست کنید:n02:
درایوی که ایشون خریدن همینه ... حالا بزارید نتایج تست بزارند...مخصوصا AS SSD... بنده هم تقریبا با تمام درایو های جامد بازار و غیر بازار کار کردم :n06: هیچی سامسونگ نمیشهنقل قول:
دوست عزیز متاسفانه این درایو جامد شما مشکل داره... اونجا که به قرمز نوشته BAD باید OK باشه... دلیل سرعت پایین شما همینه... شما حتما فریمور آپدیت کنید اگر درست شد که هیچ اگر نه به گارانتی مراجعه کنید... من الان عکس یک SSD ساتا ورژن 2 سامسونگ میزارم ببینید اگر سالم باشه چجوری هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.ممنونم
ولی آخه مشکلش چیه؟ در ضمن گارانتی فکنم نداره. کدوم شرکت گارانتی می کنه؟
طریقه آپدیت فریمور چجوریه؟
خب بعضی وقتا بعضی SSD ها روی مادربردای خاص خوب کار نمی کنند... بعضی وقتا نوسانات باعث این میشه... شما که مطمئن هستید روی AHCI تنظیم شده دقت کنید که SSD رو روی پرت SATA 6G از نوع اینتل باشه نه Marvell..کلا مادر بردها با چیپ intel خیلی سریعتر از AMD هست..مدل مادربردتو بده تا بررسی کنم....از طرفی حتما یادتون باشه از کابل SATA 6 برای اتصال SSD استفاده کنید...نقل قول:
اگر همه اینا اوکی باشه باید فریمور آپدیت بشه
اگر از ایران خریدی معمولا گارانتیش تخت جمشید هست
در مورد آپدیت فریور
این دو لینک رو دانلود کن ... لینک اول حاوی برنامه و پی دی اف آموزش آپدیت هست....دومین لینک فایل آپدیت SSD شماست... Corsair Force GT 120 gb
لینک اول
لینک دوم
سلام ب همه عزیزان.
آپدیت نمیشه فریمور هارد اس اس دیم.
همه مراحل رو میرم درست اما آخرش ok نمیده
؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟
راستی هارد سامسونگ که پیدا نمیشه
وسترن بلک هم نیست؟ کسی سراغ نداره؟
شاید کل درایو تو آپدیت فریمور پاک میشهنقل قول:
باید آپدیت بشه...شما دستگاه رو ببرید روی یک کامپیوتر دیگه وصل کنید و از ویندوز اون کامپیوتر اقدام کنید... حتما جواب میده