والا اولش خوب بود
سرعت ها همش رو 1مگ یا 2مگ بسته بودند
منم گول خوردمو اومدم مخابرات
حالا 512 دارم سرعتم به زور میاد 70
حالم دیگه بهم میخوره از مخابرات
تجهیزان وایرلس هم گرونه که بخوام بگیرم
پس مجبوریم بسوزیم و بسازیم
Printable View
والا اولش خوب بود
سرعت ها همش رو 1مگ یا 2مگ بسته بودند
منم گول خوردمو اومدم مخابرات
حالا 512 دارم سرعتم به زور میاد 70
حالم دیگه بهم میخوره از مخابرات
تجهیزان وایرلس هم گرونه که بخوام بگیرم
پس مجبوریم بسوزیم و بسازیم
آره درسته اولش سرعت دانلود من هم بالای 200 بود ولی گند زدن بهش . حالا سرعت به کنار تایم اوت هم زیاده خیلی و اصلا" نمیشه گیم زد مخصوصا" شبها . من کازرون هستم و اینجا شرکتی که پینگش خوب باشه پیدا نمیشه . همیارنت هم از یکی پرسیدم گفت تو شهر ما زیاد جالب نیست البته من خودم نتشو ندیدم .... من پس فردا دوره 2 ماهم تمام میشه و میتونم تغییر سرویس بدم میخوام حالا که نمیزارن گیم بزنیم 1 مگ نامحدود بگیرم شبانه روز بزارم دانلود بشه تا پدرشون درآد :n10: اینطور که پرسیدم سرعت دانلودش حول و حوش 120 - 130 هست .نقل قول:
مخابرات مثل یه تار عنکبوتیه که کاربر افتاد توش دیگه نمیتونه در بیاد
بگزریم که از روز اول من فیبر نوری بودم و انتخاب دیگه ای نداشتم
الان در حد دیال اپ شده با وی پی ان زنگ بزنم چی بگم؟
اون اپراتور بنده خدا کاره ای نیست که اونم یکی مثل من
فقط میتونم به عنوان کاربر مخابرات بگم کلاهتونم این وری میفته دنبالش نیاین
سلام دوستان ! یه سؤال مبتدیانه داشتم !! از کجا میشه فهمید یه خط روی فیبر نوری هست یا سیم مسی ؟؟؟!!
خیلیم حرفه ای هست.... تنها راهش این هست که زنگ بزنی مرکز مخابراتی خودت شمارتو بگی سه سوت بهت میگه خطتت مسی هست یا فیبر...نقل قول:
البته اگه شیرازی ستاره دارا فیبر هستن... ولی بازم واسه اینکه مطمئن شی یه تماس بگیر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از جوابی که دادین آقا آرش گل !نقل قول:
من شهرستان هستم و بیشتر منظورم این بود که اطلاعاتی روی قبض تلفن در این مورد نوشته نشده یا از توی نت نمیشه فهمید ؟!!
در ضمن این افت سرعت بیست نت بدجوری زده به مغزم که بیام نمایندگی پیشگامان توی شهرستانمون بگیرم ! حتماً میدونید که همیارنت توی شیراز نماینده پیشگامان هست و عرفان نت نماینده پیشگامان توی بقیه شهرستان ها !
شما سرعت شبانتون حداقل چقدره و سرویستون چی هست ؟؟!
مرسی بابت جوابی که میدید !!:n02:
من از نوین نت دارم !
میخاستم برم از مخابرات بگیرم...
یعنی ایتکارو نکنم ؟!:n13::n02:
خواهش... قابلی نداشت... نه راهش فقط تماس هست... بله نمایندگی پیشگامان هستش... روزو شب بالای 200 هست... توی تاپیک شیراز تستای روزو شب رو گذاشتم... من سرویس 256 دارم...نقل قول:
توو اکثر شهرا ناراضی هستن... باید از هم مرکزیاتون بپورسین توو مرکز شما چه جوریاس... تو استان فارس که فاجعه مع صلوات...نقل قول:
تو شهر ما 1 هفته پیش مشکل داشت!نقل قول:
امروز رفتم سوال کردم گفتند برطرف شده!
حالا نمیدونم چیکا کنم!:n02: