خوب حالا 6 مین نفرو مینوشتم برا شما چه فرقی میکنه؟نقل قول:
شما بگو تا اگه لازم شد اونم نام میبرم!
Printable View
خوب حالا 6 مین نفرو مینوشتم برا شما چه فرقی میکنه؟نقل قول:
شما بگو تا اگه لازم شد اونم نام میبرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیانلوئیجی بوفون ، دروازه بان اسطوره ای ایتالیا در رنکینگ بهترین دروازه بان قرن بیست و یکم فقط یک امتیاز بیشتر از ایکر کاسیاس دارد .
در رده بندی کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال از دوازده سالی که از قرن بیست و یکم گذشته ، دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا که در سال 2012 برای پنجمین سال پیاپی بهترین شد ، فقط یک امتیاز تا بوفون فاصله دارد .
ایکر به احتمال فراوان در سال 2013 می تواند که به صدر جدول بهترین دروازه بان قرن بیست و یک برسد . نفر سوم در این لیست پتر چک با 172 امتیاز است .
بهترین دروازه بان آمریکای جنوبی ، دیدا از برزیل با 90 امتیاز است که بالاتر از خولیو سزار با 76 امتیاز قرار دارد . تیم هاوارو از کونکاکاف بهترین است و برترین دروازه بان آسیا نیز لی وون جائه از کروه جنوبی است . بهترین دروازه بان اقیانوسیه نیز مارک شوارز از استرالیاست و در قاره آفریقا نیز وینسنت انیائما از نیجریه بهترین است .
کاسیاس در صورتی می تونه در 2013 به صدر جدول بیاد که اختلافش در رنکینگ 2013 با بوفون دو رتبه یا بیشتر باشه (مثلا کاسیاس اول و بوفون سوم). راستش چشم من آب نمی خوره چنین اتفاقی بیفته.نقل قول:
فکر نکنم سال دیگه بوفون بتونه خوب باشه به هر حال سنی ازش گذشته:n02:نقل قول:
نه بابا فکر نکنمنقل قول:
والدز يك دروازه بان متوسطه!البته گاها هم ميتونه تيمي مثل بارسلونا رو هم بدبخت كنه:n02:ولي بوفون بهترين دروازه بان همه دوران هست!البته
از زماني كه من دارم فوتبال ميبينم!اميدوارم بوفون جام جهاني هم كاپيتان ايتاليا باشه!فينال رو هم با برزيل بازي كنن و برزيل بازي رو ببره:n23: البته مرد ميدان هم بوفون باشه:n27: