از تو ez flash میتونی با دکمه tab درایو مورد نظر رو انتخاب کنید
میتونید از هارد هم brows کنید
Printable View
از تو ez flash میتونی با دکمه tab درایو مورد نظر رو انتخاب کنید
میتونید از هارد هم brows کنید
رفتم برنامه ez flash رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .cn/downloads دانلود کردم.اما بلد نیستم باهاش چیکار کنم.همشونو تست کردم اما هیچکدوم نشدلطف میکنی لینک برنامه ez flash رو بهم بدی.هرجارو گشتم پیدا نکردم
ez flash یک قابلیتی تو بایوس است باید بری از بایوس انجام بدیننقل قول:
اگه با نرم افزار میخواین کار کنین از نرم افزار asus update میتونید استفاده کنید قبلش با نرم افزار از بایوس بکاپ بگیرید و با گزینه update from files فایل بایوس رو brows میکنید وفلش
قبلش آنتی ویروس و فایروال سیستم غیرفعال باشه
رفیق بایوس رو هم آپدیت کردم.اما بازم هارد رو لود نکرد.راه حل دیگه ای نیستش(در ضمن من هاردای اکسترنال دیگه ای رو رو این سیستم چک کردم و همشون بالا اومدن،پس با این اوصاف مشکل خود مین هم منتفی میشه دیگه.دسته؟)
ولی شما گفتین هاردتون رو ی سیستم های دیگه کار میکنه و مشکلی نداره پس هارد مشکلی نداره
هارد خودتون رو که وصل میکنید یک عکس از disk managment سیستم بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردم روی سیستمای دیگه بالا میاد و هارد اکسترنال بقیه هم روی سیستم من بالا میاد الا اکسترنال خودم.
وقتی هاردمو وصل میکنم ازش صدایی شبیه تق تق میاد یا شایدم بهتره بگم شبیه اینه که میخاد بخونه هاردو اما نمیتونه
اصلا هارد دیتکت نشده این مشکل که برای هارد پیش میاد تا اونجایی که من میدونم چون پشت سرهم است اون صدا یا از نرسیدن ولتاژ کافی به هارد است یا از خود هارد مثلا خرابی هد یا پارکینگ هد هارد اگه با فاصله 3 ثانیه است از فریم ویر و درایور هد هارد
هاردم جای سوکت اداپتور داره.اما باهاش اداپتور نبود.من هیچوقت با اداپتور استفاده نکردم و همیشه با همون usb کار میکنه.ممکنه تو این مورد خاص اداپتور کمک کنه؟
هارد های کنسولی نیاز با آداپتور است ولی اگه هاردتون پاسپورتی است بدون آداپتور است معمولا بعضی از این نوع هارد ها با دو کابل یو اس بی است که برای تامین ولتاژ بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد ولی مال شما اینطوری نیستنقل قول:
اتفاقا کابل هاردم دوتا یو اس بی داره.همیشه هم فقط با اون اولی که ازش یه سیم خارج میشه و به یو اس بی دیگه وصل میشه بالا میاد.اون دومیه همیشه بلا استفادست.با کابل هایی که 1 یو اس بی دارن امتحان کردم هاردم رو هیچ سیستمی بالا نمیاد